Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Parisians protest COVID-19 measures

2021. május 01. - Andre Lowoa

 

 

A francia eseményeket mindenki másként mutatja be, vannak médiák, akik továbbra is ragaszkodnak a covid járvány létezéséhez. Úgy tesznek, mintha a világon semmi sem történne, ezért az emberek nem hiszik el, hogy a világ országaiban erősödik a járványellenesek tábora. Világszerte botrányok robbannak ki, ám ezeket a médiák most nem hozzák nyilvánosságra. Nagyon kevés olyan média van, akik leadják a tiltakozásokat és a tüntetéseket. Ezek közé tartozik Franciaország is. A megmozdulásokat az a bizonyos 24-es törvény váltotta ki, amelyet a rendőrök védelmében akartak bevezetni, azonban a megszorító intézkedések miatt ezek a zavargások inkább a covid ellenességről szólnak, mert a franciák nem akarják és nem hiszik el, hogy szükség van megszorításokra. Szabadságot követelnek és nem akarnak szájkosárral élni! Az angol RT tv csatorna megjelentetett egy videót, mely szerint kizárólagosan a rendőri törvény miatt vannak az utcán az emberek. A kommentelők többsége a covid intézkedésekkel kezdett érvelni, majd ezt a videót el is távolították. A videót újra feltöltötték a youtube megosztóra, de már nincs annyi komment a videóhoz. A tiltakozók a gazdagokat, a bankokat és a multi vállalatokat okolják az egész helyzetért, mert ők akarnak még nagyobb hatalmat kapni az emberek fölött. Ezért látható több videón, hogy bevásárlóközpontokat, bankokat és luxus autókat gyújtanak fel. Természetesen más bandák is garázdálkodnak, akik csak a rombolás miatt csatlakoznak a tüntetőkhöz. A francia kormány letiltatta azokat a weblapokat, amelyek folyamatos megmozdulásokat hirdettek erre a hétre, ráadásul minden napra. A tartalmakat a keresőben meg lehet találni, azonban amikor rákattintunk, akkor egy rendszerüzenetet kapunk, hogy sajnos ez az oldal és tartalom nem elérhető. Egy biztos! Ha a francia kormány megbukik, akkor Franciaországban az új kormány biztosan eltörli a covid miatt bevezetett intézkedéseket. Ha ez így lesz, akkor Európában dominószerűen fog összedőlni a covid járvány és maga alá temeti azokat a politikusokat, akik ebben részt vettek!

 

Franciaországban már három hete folynak a tüntetések és a zavargások. A tüntetéseket az a bizonyos rendőri törvény váltotta ki, mely nagyobb hatalmat adott volna a rendőröknek és nehezebben lehetett volna őket azonosítani. Azonban az utcára nemcsak olyan emberek vonulnak ki, akik kizárólagosan ezen törvény életbe lépése ellen tiltakoznak, hanem a kormány covid ellenes, megszorító intézkedéseit követelik. A táblákon többek között azok a feliratok szerepelnek, hogy nem korlátozhatjátok a szabadságunkat, Franciaország soha nem lesz diktatúra és más, ehhez hasonló feliratok olvashatók. Több tv csatorna, aki az eseményekről közvetít, kizárólagosan a törvény életbelépésére hivatkozik, hogy ezért vannak az emberek az utcán. Nem azért van maszk az embereken, mert hisznek a covid járványban, hanem a rendőrök könnygáz lövedékei miatt van, akik mindenképpen fel akarják oszlatni a tömeget. Ezen a hétvégén akkora számban mentek az utcára a franciák, hogy a rohamrendőrök nem mertek komolyabban közbe avatkozni. Nemcsak Párizsban, hanem Franciaország egész területén utcára vonultak az emberek. A tüntetők a Macron távozását és előrehozott választásokat követelik. A demonstrálók azt szeretnék, hogy Franciaország lépjen ki a covid-blokkból és szüntessék meg a korlátozó intézkedéseket. Ha a francia kormány megbukik, akkor Európában egy dominó hatás indul be, mely felmorzsolja majd a covid hisztériát. Reméljük, hogy azok a politikusok, akik országaikat beletaszították ebbe a műválságba, azok is eltűnnek majd a sülyesztőben.

https://www.youtube.com/watch?v=8ZmbRcrZH_M



Franciaországban valami történik! Úgy tudjuk, hogy több kórházban jelképesen földre dobták a védőruhákat és a köpenyeket, hogy így tiltakozzanak a járványhelyzet ellen. A Macron kormány is igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy járvány van. Franciaországban is már több mint egy hónapja történnek nagy demonstrációk. Hollandia és Dánia és Ausztria ki szeretne lépni a járványügyi helyzetből. A franciákat is motiválja ez a megnyilvánulás, hiszen december közepén forradalmi volt a hangulat Párizsban. Jelenleg minden közösségi médiáról törlik azokat az eseményeket, amelyek sértik a járványelméletet. Törölnek minden weboldalt, eltávolítják a videókat a közösségi oldalakról. Ezért több kórházban döntöttek úgy a dolgozók, hogy a védőruhák és köpenyek ledobásával tiltakozzanak a hamis járványhelyzet ellen. Jelenleg a tanárok és a diákok tiltakoznak egész Franciaországban, hogy a kormány megváltoztatta az oktatási törvényt. Hétvégére újabb nagy megmozdulás várható, hiszen egyre nő az elégedetlenség országszerte!


A franciák az elmúlt két hónapban folyamatosan az utcán vannak, hogy Macront és a covid járványt felszámolják. Azonban, mint a többi kormány ügyet sem vesz arról, amit a nép akar. Folytatja azt a politikát, amelyet a világ többi országával megegyeztek. Tartja magát a megállapodáshoz, akárcsak Orbán. A nyugati országokban is világossá vált, hogy a járványt megtervezték és nem valós tudományos alapokon létezik. Ez egyértelműen politikai döntés volt és nem járványügyi rendelkezés. Európa több országában gondolják így az emberek, amelyet a kormányok eltitkolnak. Nagy kérdés lesz, hogy melyik ország lesz az, amelyik elsőként lép ki a covid őrületből. Nagy esélye volt a franciáknak, hogy kilépjenek, de a karácsonyi ünnepek miatt elcsendesedett Párizs. Most azonban Hollandia, Dánia és Ausztria az, amely esélyes a járványból kilépni. Azonban az a tény is biztos, hogy az osztrákok gyakorolnak nyomást a kormányukra, hiszen, már egész Ausztriában nemtetszésüket nyilvánítják ki az emberek a kormány felé.
https://www.youtube.com/watch?v=eybV61aqhsc


https://uncutnews.ch/hochexplosives-aus-frankreich-vorbereitung-eines-zweites-nuernberger-tribunal-unter-der-schirmherrschaft-tausender-globaler-anwaelte-hinter-dem-anwalt-reiner-fuellmich/

Párizsban ismét elszabadultak az indulatok! A francia fővárosban már több hónappal ezelőtt súlyos összecsapások alakultak ki a járvánnyal kapcsolatban. Decemberben a tiltakozások és a zavargások abbamaradtak, az ünnepek miatt. Január végére, azonban újra kezdődtek a megmozdulások és akkor már Macron lemondását követelték. Macron, akkor azt mondta, hogy a márciusban véget érnek a korlátozások, ezt azonban nem tartotta be. A többi államhoz hasonlóan bejelentette a harmadik hullámot. Szombaton a párizsiak azonnal utcára vonultak, hogy tiltakozzanak a járvány folytatása ellen! Az emberek Macron azonnali leváltását követelik és azt, hogy Franciaország azonnal lépjen ki a korlátozásokból. Legalább 50-60 000 ember volt a megmozduláson, amely békésen kezdődött, de az esti órákra több helyen összecsapásokkal folytatódott. Több üzlet és jármű kigyulladt és több rendőr is megsebesült. Legalább 20 személyt vettek őrizetbe a rendőrök a szombati tiltakozáson. További erős demonstrációt jelentettek be, hogy Macron-t és kormányát eltávolítsák a hatalomból.

https://www.youtube.com/watch?v=rwmEqKqkYWY

Tömeges tüntetés: Párizs a szabadságért

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Művészek és tudósok gyűltek össze Párizsban, hogy tüntessenek és elítéljék a különböző országok kormányainak indokolatlan intézkedéseit, amelyeket ránk akarnak kényszeríteni…
Eljött az idő, hogy egy spontán és egyre duzzadó globális felkelés jöjjön létre, hogy kitörhessünk a fogságból, amellyel a tömeggyilkos felsőbb körök végtelen cinizmussal hatalmas szakadékba taszították az emberiséget.

Ráadásul mindez már most is zajlik, és a lakosság lassanként saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást és ha összefogunk, le tudjuk győzni a kormányok zsarnokságát és kikényszeríthetjük, hogy véget vessenek ennek a bohózatnak.

Szabadságot és a társadalmi élet, valamint az emberek élettel, kultúrával, emberséggel, öleléssel kapcsolatos alapvető szükségleteinek újraindítását kérik…

https://www.bitchute.com/video/G8DowKJndWQP/


Ütemes tapssal és jelszavak skandálásával vonulnak a tüntetők.

Több ezren gyűltek össze május elsején a párizsi Place de la République-en.

A tiltakozók a kormányzati politika, a munkahely csökkentés és a koronavírus miatti polgári szabadságjogok korlátozása ellen léptek fel.

A rendőrség 17 embert tartóztatott le.

 

 

süti beállítások módosítása