Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Brutális állatkínzás – A fiókáikkal együtt lövik, halomra a kormoránokat a Tisza-tavon

2019. március 01. - Andre Lowoa

A gyönyörű Kormorán – Nincsenek érzései annak, aki ilyen szép állatot ki tud lőni…

Háborút hirdettek a horgászok a kormoránok ellen – kiirtják őket.

– Előtérben megint a pénz és a profit: Táplálékkonkurenciát jelentenek a kormoránok a horgászoknak, s tekintélyes mennyiségű pénzt nem keres meg a horgászegyesület. –

És, ha már ennyi pénzről van szó, akkor bizony ölni kell! Ezért hát újabb nagy örömük lett a vadászoknak: Legálisan gyilkolhatnak le 300 kárókatonát a Tisza-tavon. A fiókáikkal együtt.

(Mi pedig, köszönjük szépen, ezek után nem kérünk semmiféle Tisza-tavi programból… – Szerkesztőség.)

Az Info Rádió értesülései szerint; Elkezdődött a Nagy Kárókatonák kilövése a Tisza-Tavon.

“A Nagy Kárókatonák állományának gyérítésére a fenntartható halgazdálkodás érdekében van szükség” közölte a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. ökológusa.

(És ezt egy ökológus nyilatkozta. A “gyérítés” szó senkit ne tévesszen meg; ez a szemérmes kifejezése az állomány legyilkolásának, kiirtásának. – a Szerk.)

“A tavon fészkelő nagy kárókatonák évente több mint 100 tonna halat fogyasztanak el, ami nagyságrendileg megfelel az egész éves Tisza-tavi horgászfogásnak” mondta az ökológus.

“Idén 300 madár kilövésére kaptak engedélyt. A ritkítást (sic!) az Abádszalóki-medencében újonnan létesült kárókatona-telepen kezdik” folytatta Papp Gábor. Az ökológus emlékeztetett arra, hogy korábban riasztással próbálkoztak, de az nem volt hatékony, mert sok esetben nem sikerült távol tartani a madarakat a fészküktől.

Nincs kegyelem a kicsinyeiknek sem

(Egy ökológus, aki nem ismeri az állatok természetét, s csodálkozik azon, hogy nem tudják távol tartani a madarakat a saját fészküktől, saját fiókáiktól. És ez szakembernek nevezi magát. – a Szerk.)

A saját fészkelőhelyeiken lövik ki őket

“Az egyetlen eredményes út a lőfegyveres gyérítés, amelyet fészkelési időben végeznek 2013 óta. Akkor még csak 76 példány kilövésére volt engedélyük” tette hozzá.

(Vagyis a fiókáikkal együtt lövik, halomra az állatokat. – Ez elég brutális állatkínzásnak számít, de ezt úgy tűnik rajtunk kívül más média nem vette észre. – A szerk.)

“A rendszeres állományszabályozás (sic!) eredményeként az Óhalászi-Holt-Tiszán levő kormorántelep gyakorlatilag teljesen eltűnt.” (Tehát teljesen kiirtották őket).

Az ökológus elmondta: “A Tisza-tavon fészkelő nagy kárókatonák évente több mint 100 tonna halat fogyasztanak el, ami nagyságrendileg megfelel az egész éves Tisza-tavi horgászfogásnak. A horgászkár jelentős, hiszen mintegy ezer-ezerötszáz forinttal kell számolni kilogrammonként” tette hozzá.

(Mi biztosan nem fogunk horgászni, vagy egyáltalán üdülni a Tisza-tavon és környékén, mert egyetlen fillérrel sem járulunk hozzá ezeknek az embereknek a profitjához, akik ilyen brutális módon irtják a madarakat, s kipusztítják az egész fajt. – a Szerkesztőség.)

És senki nem emeli fel a szavát ezen brutális madárirtás ellen, s leginkább az nem, akitől ezt elvárnánk. A kormányzat.

Kiirtják az egész családot

Immár sokadjára is bebizonyosodott, hogy a kormányzat állat és természetvédelmi zöld politikája lényegében nem vehető komolynak. Ami mégis van, az siralmas.

Kizárólag a profitnak és a haszonelvűségnek van alárendelve.

Nem törődik azzal, hogy Magyarországról lassan kiirtanak minden vadon élő állatot, az agresszív mezőgazdaságnak, a kemikáliáknak, s a lassan minden élővizet ellepő sporthorgászatnak, valamint az erdőgazdálkodásnak nevezett örömvadászatoknak “köszönhetően”.

Lényegében lakatlan földet csinál erdeinkből, mezeinkből a piac és a profit.

Az élőhely rombolások és a vadászatok miatt eltűnik a fecske, a sas, a kormorán, a sakál, és még sorolhatnám, – s a fokozott permetezés nyomán eltűnnek a méhek , s a pillangók is. Vajon kik fogják beporozni a gyümölcsfáinkat, ha ezek a kis rovarok már nem lesznek?

Mert a kormányzat semmit nem tesz azért, hogy ez ne következzen be. Ezzel kapcsolatban a természetvédőnek óhatatlanul is eszébe jut az a kommunista rendszerben gyakran hangoztatott kifejezés; “Legyőzzük a természetet.”

Nos, ez akkor sem sikerült és most sem fog. Senki nem lehet erősebb a Teremtőnél, s ez a természetrombolás, állatgyilkolás előbb-utóbb, (de inkább előbb), úgy megbosszulja magát, hogy az emberek kétségbeesve állítanák majd vissza az eredeti állapotokat… Csakhogy akkor már késő lesz.

Szabad Riport / Garbolczy János

Képek: Wiki, Wildlife.org, National Zoo

***

Elemző auditok:

Külső feed