Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Nostradamus döbbenetes jóslata Magyarországról 2019-re, videón

2019. január 04. - Andre Lowoa

Magyarországra külön jóslata volt állítólag 2019-re vonatkozóan a jóslatairól ismert tudósnak. Ha ez így van, már ne vegyünk tartós tejet... Azért reméljük – a többi, ilyesféle jóslathoz hasonlóan – ez sem válik be, bár azt mondják, Nostradamus jövendöléseiben van valami. Igaz, hogy homályosan megfogalmazott verseibe bármi belemagyarázható, de azért az ördög nem alszik...

„Soha rosszabbat” – szoktuk mondani újév napján, ami azt feltételezi, hogy minden év egy kicsit jobb lesz, mint az előző. Aki szeretne hinni egy jobb jövőben, és bizakodóan belevágni az új esztendőbe, semmiképp ne olvassa el Nostradamus jóslatait.

A francia költő 1555-ös könyvében több dolgot évszázadokkal előre megjósolt, meglepő pontossággal. Előre figyelmeztetett Hitelrre, „Németország fiára”, aki a Hister, mai nevén Duna folyó ausztriai szakasza mellett születik majd, és aki a szónoklataival jut magasra, értelmetlen pusztítást okozva; letűnése után pedig sokak kerülnek majd vasrácsok mögé. Megjósolta az 1666-os nagy londoni tűzvészt is, ami szinte teljesen elpusztította a várost – de vele együtt a pestist is. Voltak utalásai a 9/11-es terrortámadára is.

Ha hihetünk neki, akkor 2019-ben eddig sosem látott nyomorúság kezdődik, ami 27 éven át tart majd. Jövőre egy apokaliptikus háború tör ki, aminek 2046-ig nem lesz vége. Európát áradás sújtja, míg Amerikában földrengések várhatók Kaliforniától a kanadai Vancouverig.

A Közel-Keleten erősödnek a vallási szélsőségek, ennél fogva a terrorizmus is. Azért jó dolgokra is számíthatunk: az emberiség összefog a Föld megmentéséért, a tudósok pedig feltalálnak egy gyógyszert, amitől 200 évig élhetünk.

Mielőtt még bárki elkezdene tartós élelmiszert felhalmozni: a jóslatok értelmezései eltérőek lehetnek, egyes értelmezések szerint 1999-ben el kellett volna pusztulnia a világnak.

(Mirror)