ELSZABADULT A POKOL A FRANCIA FÖVÁROSBAN

https://magyaridok.hu/kulfold/elszabadult-a-pokol-a-francia-fovarosban-3725870/

Emögött jobboldali-cionista szabadkömüves elemensek állnak, Steve Bannonnak, Trump bizalmasának (és homoszexuális szeretöjének) a vezényletével. Céljuk az EU szétbomlasztása, és a liberális európai kormányok megbuktatása, hogy aztán teret kaphasson itt is a putyinista-fasiszta NWO.

 

STEVE BANNON NOVEMBERTŐL ÁTTELEPÜL EURÓPÁBA

Mindig történik valami, miután ez a Bannon megjelenik Európában....

Amikor korábban járt "errefele", Olaszországban hatalomra jutott a fasiszta kormány, ami szintén Bannon háttérmunkájának az eredménye.

2018.3.1: Steve Bannon Rómába utazott, hogy megtolja az olasz szélsőjobb kampányát

A sárgamellényes mozgalmat Brüsszelen (EU központ) és más európai országokon kívül átterjeszthetik Nagy-Britanniára is, hogy így kényszerítsék térdre a titokban EU-párti brit miniszterelnököt, Theresa May-t, s így kényszerítsék ki a teljes BREXIT-et.

 

A harc a balliberális és a fasiszta-trumpista szabadkömüves elemensek között tovább dúl az USA-ban is. Trump a következöt jelentette meg 2018.nov.28-án a Twitteren:

A korábbi Obama kormányzat jeles képviselöi láthatóak rajta rács mögött, akiket "hitleri stílusú" katonai ítélöszékek elé akar állíttatni Guantanamón, és némelyeket ki is akar végeztetni. Hogy polgárháború kirobbanása nélkül keresztülvihetö-e ezen lépés, azt nem tudom. A katonai ítélöszékek célja, hogy a putyinista-fasiszta NWO-nak "tiszta és hiteles" imidzset biztosítson a nyilvánosság elött, ilyet akar neki biztosítani a sátán!

Több mint tízezer ember letartóztatására készülnek, mint ahogy ezen a linken részletezve van:

https://www.simonparkes.org/single-post/2018/12/06/Sealed-Indictments

 

A múlt héten "megöngyilkolták" még Scott Stearney altengernagyot Bahreinben, mivel utóbbi nem volt hajlandó részt venni egy amerikai repülögép-anyahajó elleni hamis-zászlós támadás kivitelezésében a Perzsa-öbölben, melyet Trumpék Iránra kentek volna, s ami aztán ürügyet szolgáltatott volna Irán megtámadására.

2018.12.4.

Öngyilkos lett az ötödik amerikai flotta parancsnoka

https://index.hu/kulfold/2018/12/04/ongyilkos_lett_az_otodik_amerikai_flotta_parancsnoka/

 

Jah, és végül senkinek se ajánlanám, hogy akár egy lyukas garasban is fogadni merjen arra, hogy "Oszama bin Khashoggit" tényleg meggyilkolták-e a szaúdi konzulátuson Isztambulban. A "nagy hazugságok elmélete" néha parádésan müködik a gyakorlatban is...

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=258:2018-12-11-19-39-38&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58


Kezdjük azzal, hogy a francia kormány eleve azért csináltatta a strasbourgi hamis-zászlós (ál)iszlamista merényletet, hogy ezzel próbálja meg leszerelni a sárgamellényeseket

A francia kormány a strasbourgi merénylet miatt arra kéri a sárga mellényeseket, hogy ne tüntessenek szombaton
https://444.hu/2018/12/13/a-francia-kormany-a-strasbourgi-merenylet-miatt-arra-keri-a-sarga-mellenyeseket-hogy-ne-tuntessenek-szombaton