2018.június 7: A "piramis szeme" állítólag arra készül, hogy egy kisebb atombombával a levegöbe repítse a Trump-Kim-Dzsongun csúcstalálkozót Szingapúrban, így játszva tovább a forgatókönyvet az NWO felé.

http://redefininggod.com/

2018.6.6.

Kim Dzsonun nagyon fél, hogy meggyilkolják Szingapúrban

(Kim Jong Un is reportedly extremely afraid of assassination around the Trump summit)

http://uk.businessinsider.com/kim-jong-un-reportedly-extremely-afraid-of-assassination-at-trump-summit-2018-6

De ez mind csak duma, valójában se Trump, se Kim Dzsongun nem fog meghalni, ha az esemény bekövetkezne. Mike Pompeo, a CIA korábbi fönöke és jelenlegi amerikai külügyminiszter Trump és Lindsay Graham embere, és minden egy szabadkömüves hálózatba tartoznak Kim Dzsongunnal ... A CIA évtizedek óta jelen van Észak-Kóreában, innen futtatja többek közt az amfetamin-származék drogbizniszét... Igazából csak Izrael és Észak-Kórea közt vannak valósabb törésvonalak, Észak-Kórea és a Trump-Graham-Pompeo neokon banda közt nincsenek ... Ha tehát valami történik Szingapúrban, az forgatókönyv szerint lesz. De majd meglátjuk. Amikor már elöre kiszivárog valami, attól könnyen el is állhatnak.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58