Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A németek kétharmada tart magánál valamilyen önvédelmi fegyvert

2018. február 02. - Andre Lowoa

Németországban általánosan elterjedtté vált a paprikaspray és hasonló önvédelmi eszközök használata; egy év alatt félmillió fegyvertartási engedélyt adtak ki, és egy közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a nők leginkább a “külföldiektől és menekültektől” kell megvédjék magukat.

A Deutsche Welle német lap beszámolója szerint 2017-ben több mint félmillió német állampolgár szerezte meg a fegyvertartási engedélyt, emellett általánosan elterjedté vált a paprikaspray és más önvédelmi eszközök használata; egy közvélemény-kutatás során a válaszadók kétharmada mondta azt, hogy rendszeresen tart magnál védelmi eszközöket, a válaszadók harmada pedig elismerte, hogy leginkább a “külföldiektől és menekültektől” kell megvédje magát a hétköznapokban.

A lap beszámolójából kiderült, hogy a tavalyi év folyamán összesen 557000 fegyvertartási engedélyt adtak ki a német hatóságok. Az Infratest dimap által végzett közvélemény-kutatás eredményei szerint a németek 23%-a általánosságban fenyegetve érzi magát. A gáz-riasztófegyverek, fényszórók és paprikaspray használata széleskörűen elterjedtté vált; a válaszadók kétharmada mondta azt, hogy rendszeresen hord magánál valamilyen védelmi eszközt, hogy megvédje magát egy lehetséges támadástól.

A kutatás során minden harmadik válaszadó azt nyilatkozta, hogy felsoroltak közül a “külföldieket és menekülteket” tartja a legnagyobb fenyegetést jelentő csoportnak.

http://www.hidfo.ru/2018/02/a-nemetek-ketharmada-tart-maganal-valamilyen-onvedelmi-fegyvert/

süti beállítások módosítása