Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Trump aláírta az Oroszország elleni szankciókat , s ezzel saját országát megfojtotta, a válaszlépések biztosan nem maradnak el

2017. augusztus 02. - Andre Lowoa

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke aláírta az Oroszország, Irán és Észak-Korea elleni újabb szankciókról elfogadott törvényt.

Az amerikai elnök szerdán a korábban hozott jelentős intézkedésektől eltérő módon, hivatalos aláírási ceremónia nélkül írta alá az újabb szankciókat bevezető törvényt. A Fehér Ház a Ria Novosztyi hírügynökség kérdésére megerősítette, hogy a szankciók aláírása valóban megtörtént. Az új törvény egy úgynevezett büntetőintézkedés, ami Oroszországot az amerikai választásokba való beavatkozás, illetve a Szíriában és állítólagosan Ukrajnában folytatott katonai tevékenység miatt “bünteti”.

Az új szankciók elsősorban az orosz védelmi iparnak, hírszerzésnek, bányászatnak, hajóiparnak és vasúti iparágazatnak próbálnak károkat okozni, emellett korlátozzák az orosz bankokkal és energetikai cégekkel együttműködést. A törvény emellett korlátozza az elnök jogköreit is, Trumpnak a jövőben a kongresszus jóváhagyására van szüksége, ha enyhíteni akarja az Obama-adminisztráció által bevezetett szankciókat.

A törvény “büntetőintézkedéseket” léptet életbe Irán ellen az ország ballisztikus-rakéta programja, amerikai állampolgárok letartóztatása, emberi jogi sérelmek és a Közel-Keleten és Észak-Afrikában “terrorista tevékenység” miatt, emellett Észak-Koreát is célba veszi a ballisztikus rakéta tesztek és emberi jogi sérelmek miatt.
Az orosz kormány korábban tagadta azokat a vádakat, mely szerint beavatkozott volna az amerikai elnökválasztásba. Moszkva álláspontja szerint abszurd ez az állítás, és kizárólag arra szolgál, hogy a nyilvánosság figyelmét elterelje a belföldi problémákról.

Az orosz kormány szintén visszautasította a Krím státuszával kapcsolatos állításokat, hangsúlyozva, hogy a Krím-félsziget egy népszavazást követően, a többségi orosz lakosság akaratából csatlakozott Oroszországhoz. A szíriai katonai tevékenységgel kapcsolatban a Kreml emlékezteti a nyugati közvéleményt, hogy Oroszország a legitim szíriai kormány kérésére hajt végre katonai műveleteket Szíriában, ellentétben a nyugati országokkal, melyek a szíriai kormány engedélye nélkül, az ország szuverenitását sértve avatkoztak be a konfliktusba.

http://www.hidfo.ru/2017/08/trump-alairta-az-oroszorszag-elleni-szankciokat/

süti beállítások módosítása