Több százezer negatív szavazatot kaptak a Nemzetközi Menekült Bizottság és a Youtube által közösen készített propagandavideók, melyek a tömeges bevándorlást próbálják elfogadhatóbb színben feltüntetni.

A „menekültek világnapja” alkalmából készült felvételek célja, hogy az emberek megismerjék néhány menekült egyéni történetét, és ezáltal – érzelmi alapon – elfogadóbban viszonyuljanak a bevándorláshoz.

A kitűzött célt azonban láthatóan nem érték el ezek a videók, hiszen többségében jóval több negatív szavazatot kapnak, mint ahányan pozitívan értékelik.

Az egyik, #MoreThanARefugee hashtag alatt terjesztett propagandavideó például 85 ezer „tetszik” jelölés mellett jóval több, közel negyedmillió „dislike”-ot kapott. A kommentelőket ráadásul örömmel tölti el, hogy az emberek többsége elutasítja a migránspárti propagandát.

Örömmel látom, hogy ennyire tömegesen elutasítják ezt a videót. Helyreállt az emberiségbe vetett bizalmam.” – írja az egyik kommentelő, aki erre a válaszra alig egy óra alatt több mint ezer „like”-ot kapott.

http://www.hidfo.ru/2017/06/hatalmas-felhaborodas-a-youtube-migransparti-propagandaja-miatt/