Arra senki se számítson, hogy Trump kormányzása alatt tisztességes tájékoztatást fog kapni. Nemcsak külföldön, de nálunk aztán kifejezetten folyik az elhallgatás, hírhamisítás, ködösítés, stb. A zsidósajtó összes eltorzító aknamunkáját felhasználja, hogy ne lássunk világosan Trump döntéseinél. Sőt, a hazai hírekben és tévékben kifejezetten az elhallgatást művelik a legjobban. Persze, aki a netes hazai hírek között kutakodik, ott sem talál szinte semmit.

TRUMP ELLENI TÁMADÁSOK

A legújabb eset. Trump tegnap előtt a belügyminisztériumban tartott bejelentéseket, amit a gennyes CNN élőben adott. De már Trump beszéde közben képesek voltak azt csinálni, hogy este 9-kor (nálunk) megszakították az adást, elsötétült a képernyő, majd megjelent egy CNN-es tudósító állóképe. Nem lehetett tudni, hogy mi van, de aztán a tévé egy ismert bemondója elnézést kért a „technikai” hibáért. Ez ugyanaz a provokációs eset volt, mint amit az elnökválasztán napján csináltak, amikor kiderült, hogy Trump fölényesen győzött. Most már kezd világosan kibontakozni, hogy az amerikai élősködő söpredéknek a feltett szándéka az, hogy Trumpot mindenütt, minden lépésénél támadják, s ha lehet akkor valami merénylettel vagy valami alantas provokációval megbuktassák. Csakhogy Trump nem egy Nyúl Béla, ő tudja ezeknek a sötét köröknek minden szándékát és valószínű, hogy törvényes eszközökkel lép fel ezek ellen. Mi innen Magyarországról a legjobban arra leszünk kíváncsiak, hogy a legnagyobb hat, összefonódott tévébanda ellen hogyan fog föllépni? Egy mai hír, hogy van egy régi amerikai szervezet, amely ellenőrzi az ottani sajtót, hát most ezt veszik elő, ha minden igaz. Trump azért üzen naponta Twitter oldalán, mert ezt nem tudják cenzúrázni és átmegyarázni.

Visszatérve Trump előadására, aki nem látta. Igen jó szónoki képességekkel rendelkezik, tudja, hogy milyen témában és milyen helyszínen hogyan kell előadni. Ez a rövid beszéde döbbenetes volt. Egész végig nyugodtan beszélt, azonos hangsúllyal emlegette teljes részletességgel a mexikói határnál lévő disznóságokat, amiket mostantól meg akar szüntetni. A CNN adása közben minden egyes Trump mondata után igen erős tapsot kapott. De csak a végén mutatták a közönség egy részletét, tehát nagy elismeréssel fogadták bejelentéseit. Ahogy ennek vége lett a tévé összehívta az „utálatosokat” és nyomban elkezdték rágcsálni. Csupa olyan elemző beszélhetett, akik ádáz ellenségei Trumpnak. Meglepetés volt, hogy egy hájfejű kövér zsidó igen ocsmányan támadta, s ő a tévé politikai igazgatója volt. A mai hírekből nemcsak az jött át, hogy a mexikói kerítést „őrültségnek” tartják a rágcsálók, hanem ennél sokkal jobban bedühödtek azon, hogy a Clinton, Bush és Obama kormányzat alatt beengedett sok idegen bűnözőt Trump meg akarja szűrni és ilyenek újabb bevándorlását megakadályozni. Szólni kell a képmutató Mexikó szerepéről is. Ennek van a leghosszabb határa Kanadán kívül Amerikának. Nos, itt az utóbbi harminc évben sok-sok tízmmillió szökött be a szabad határon, s ez volt a fő útvonal a kábítószerek, fegyverek átcsempészésére is. Csak úgy mellesleg megjegyezzük, hogy Soros nagyban támogatta az afganiszátni ópium termelést és csemépszést és ezeket az ültetvényeket a megszálló amerikai katonák is békén hagyták (Bush és Obama nyolc éve alatt). Soros papa a kábítószercsempészést is nagyban támogatta, erről számos nyugati lap beszámolt. Mexikó belső helyzetét a bűnözés határozza meg, akárcsak nálunk, de ott sokkal véresebb a helyzet. A leszámoló maffiák és szabadon mehettek át a határon, mivel nem védték, ahogy kellett volna. Reméljük, hogy Trump úgy építi a kerítést, hogy Mexikón behajtja a költségeket, hiszen Mexikó minden bűnözőjét átengedte. Ez egy jól fizető zsidó program is volt, hogy Amerika fehér népességét fölhigítsák, s ez nagyjából sikerült is, mert a színesek már többen vannak (főleg spanyolnyelvűek), mint fehérek, de a négerek is szaporodnak bőven. Ha megnézzük az ottani bűnözési arányokat, akkor ezt 80 %-ban legalább a színesek követik el. Ne ez az emit Trump be fog szüntetni, s ezért nagy most a hörgés. Kép:

1-ső képen a Fehér Ház oldala, ahol Trump távlati programjai is olvashatók. Bezzeg a hazai kormányoldalon semmi ilyen nincs

2-dik képen a most is élő amerikai elnökök

3-4-5-6-os képen a feministák, buzik, söpredékek

7-dik képen a jehova múmia, aki korábban Clinton elnök külügyére (M.A.) volt, most Trum ellen úgy uszít, hogy „muzulmánnak” akarja bejegyeztetni magát. Lám-lám...mindig mondtuk, hogy a cionisták és muzulmánok bizonyos részei kéz a kézben járnak

8-dik képen 47 republikánus képviselő, aki Trump ellen van, csak meg kell nézni őket

9-dik képen az a rongy látható, aki az NBC tévében Trump tíz éves fiát mocskolta

10-es képen a söpredék Trump kormányát fasisztának nevezi


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/trump-megkezdte-rendv%C3%A1g%C3%A1st