Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Hofer: nem kell szabadkereskedelem az USA és Európa közt

2017. január 26. - Andre Lowoa

Az osztrák Szabadságpárt tagja és volt elnökjelöltje, Norbert Hofer szerint Európa anélkül kellene együttműködjön az Amerikai Egyesült Államokkal, hogy sor kerülne a TTIP megkötésére. A szabadkereskedelmi egyezmény egyik félnek sem lenne igazán előnyös.

Az Európai Unió és az Egyesült Államok képes a gazdasági kapcsolatok erősítésére anélkül is, hogy olyan szabadkereskedelmi egyezményeket vezetne be, mint a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség – mondta Norbert Hofer, az osztrák Szabadságpárt vezető politikusa.

Hofer elmondása szerint ő általánosságban vége szkeptikus a szabadkereskedelmi egyezményekkel kapcsolatban, különösen a TTIP kapcsán, ami nem lenne előnyös se az USA, se Európa számára. A politikus annak kapcsán nyilatkozott a TTIP-el kapcsolatos tervekről, hogy Donald Trump bejelentette a más, hasonló szabadkereskedelmi egyezményekből kivonulást. Az amerikai elnök úgy döntött, hogy az USA ki kell vonuljon a Csendes-óceáni Partnerség egyezményből – Hofer szerint ennek megfelelően a TTIP-re sincs szükség.

A politikus kifejtette, hogy a szabadkereskedelmi egyezmények komoly gazdasági problémákat tudnak okozni olyan országok számára, melyek gazdaságai nincsenek megközelítőleg azonos szinten, és ennek ellenére megkötnek egy ilyen megállapodást.

Trump hétfőn írta alá azt a rendeletet, mellyel az USA kivonul a 12 ország részvételével tervezett Csendes-óceáni Partnerség programból, melynek egyezményét egyelőre még nem írták alá. A Fehér Ház sajtófőnöke napokkal korábban arra is tett utalást, hogy a közeljövőben Trump a kanadaiakkal érvényben lévő szabadkereskedelmi egyezményt is semmissé nyilváníthatja.

http://www.hidfo.ru/2017/01/hofer-nem-kell-szabadkereskedelem-az-usa-es-europa-kozt/