Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Igen fontos megnézni Budaházy György nyilatkozatát, sok mindent elárul a valóságról, amit a szennyes jehuda tévék elhallgatnak.

2016. szeptember 02. - Andre Lowoa

 

ZSIDÓK TALÁLTÁK KI A „MAGYAROK NYILAI FELSZABADÍTÓ HADSEREG” CÍMŰ SZÉLHÁMOSSÁGOT

Ma már senki sem emlékszik arra, hogy milyen uszító videót adtak napokig az egyik jehuda híroldalon 2008 nyarán-őszén. Sajnos ma már nem lehet kideríteni melyik honlapon ment ez a mocsok és aljas zsidó uszítás, mert utána hamar letörölték. Sajnos a You Tube-on sem lelhető föl. A rövid, pár perces videóban két fiatal, nagypofájú zsidó takony gúnyolódik a „magyarok nyilai” nevű fogalmon és egymást hergelve öklendezik mocsokos szavakkal ellátott, magyargyalázó rágalmaikat. Budaházy György nevét ekkor még nem említették ebben a videóban, a forgatókönyvük ekkor még nem volt készen a bosszúra. Az egyik mocsok teljesen ismeretlen figura volt, de a másik nagyon hasonlít arra a nagypofájú figurára, akit az egyik szennytévében mostanság gyakran szerepeltetnek. Miért éppen Budaházyt vették a támadásuk célpontjává? Azért, mert közismert volt, az akkor nemzeti mozgalmak legjelentősebb alakja volt és valójában a 2002-es „hídfoglalás” óta fenték a kést ellene. Egy darabig nem indultak támadásba. Akkor csaptak le Budaházyra, amikor kiderült, hogy egy Hunnia nevű alapítványt és mozgalmat szerettek volna Budaházyék bejegyeztetni a bíróságon, de a cionista bíróság ezt megtagadta. Miközben mindenféle kommunista és cionista szervezeteket bejegyeznek. A kommunista kormány 2009 eléjén lépett akcióba, amikor kitalálták Budaházy ellen a terrorista szervezkedés hamis meséjét. Ebben élen járt az akkori belügyi államtitkár, a zsidó Draskovics Tibor, s szinte hetente jöttek elő újabb és újabb hazug tévé rágalmakkal, az általuk kitalált „magyarok nyilai” nevű fantom-szervezet ellen. Draskovics akkori mocskos tévérágalmai még láthatók a YT-on. A lehatásosabb csalásuk Csintalan Sándor MSZP-s megveretése volt. Ennek alapját az képezte, hogy Csintalan mocskos szavakkal uszított Budaházyék ellen, több tévéadásban is. Tehát magyart gyalázni Magyarországon büntetlenül szabad. Véleményünk szerint a titkosszolgálat bérelhetett föl egy bandát, hogy csinálják meg Csintalan ellen az ál-támadást. Csodák-csodájára amikor megverték ezt a magyargyalázót, puszta „véletlenségből” éppen ott volt egy tévés csapat, akik fölvették azt hogyan viszik őt el a mentősök, persze jó részletesen mutatták a fejsérülését, a mentők szép lassú munkáját, de a környezetről egy fél kocka sem látszott. Jól megrendezett darab volt ez és csodák-csodájára a véresfejű kommunista azonnal az összes tévéhíradóba bekerült, lám, ezt tették a „magyarok nyilai”. De ez csak egy eset volt a sok zsidócsalás közül, most nincs helyünk a többit fölsorolni. Arra talán még emlékeznek az olvasók, hogy Szilvásy György titkosszolgálati miniszter boszorkánykonyhájában főzték ki ezeket a mocskos rágalmakat, az uszítás másik szálát Draskovics és a főügyészség vezette.

BUDAHÁZY LEÉGETTE AZ ATV MŰSORVEZETŐJÉT

Ártatlan, mert nem követte el mindazokat a bűncselekményeket, amelyekben a vádirat szerint bűnös - erről a nem jogerősen 13 év fegyházra ítélt Budaházy György beszélt az ATV Egyenes Beszéd Ráadás című műsorában. Budaházy azt mondta, a vádiratban szereplő minősítéseket is vitatják, szerinte ezek nem nevezhetőek terrorcselekménynek, és Csintalan Sándor bántalmazása sem volt az. Budaházy szerint az eljárás során nem sikerült kideríteni, kihez köthető a Magyarok Nyilai néven ismertté vált szervezet, de állítása szerint ahhoz sem neki, sem vádlott-társainak nem volt semmi köze. (atv, részlet)

Meg lehet nézni Budaházy nyilatkozatát, ahol a kérdezőt szép simán leégette.

www.atv.hu/belfold/20160902-budahazy-gyorgy

ANGOL KÉPVISELŐ JÓ LÁTJA A HELYZETÜNKET

A képviselő nagyon jól látja a magyar helyzetet és azt, hogy Budaházyt és társait miért kéne fölmenteni, közérdekből.



http://amagyaroldal.hu/hirek/content/budah%C3%A1zy-le%C3%A9gette-az-atv-band%C3%A1t

süti beállítások módosítása