Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

2016 márciusát az eddig eltelt időszak eseményeit “Fekete Március” elnevezéssel illetik Kijevben. Donbassz miatt.

2016. március 27. - Andre Lowoa

Hogy pedig az elnevezés méltó is legyen, arról tegnap gondoskodott Avgyejevka jobbszektoros hordája. Régen látott pusztulatba futott bele a neonáci bűnbanda. Úgy gondolták ugyanis, hogy a város ipari negyedét visszacsikarják a DNR-erőitől. A terv tegnap este hét órára látványos kudarccal végződött. Több falkavezér is fűbe harapott, az egyik jelentős főkolompos pedig-így az “Artiszt”-művésznevű-élete végéig “légnyomásos-szindrómában” tengetheti hitvány életét, valami szeretetotthonban.

art
Lábak nélkül. A tegnapi nap mérlegével jóval kettőszáz fölé kúszott a márciusi kijevi zsoldlistarövidülés.
Eduard Baszurin tegnap esti tájékoztatójában megerősítette.: Mariupol-irányából, Donyecknél, valamint Gorlovkánál a közeli napokban a kijevi junta csapatainak általános támadására számítanak a Donyecki Népköztársaság ellen.

Dokucsajevszk térségében tegnap kapták lencsevégre a II. Világháború vége óta talán legnagyobb európai HARCTÉRI csapatösszevonást!

http://www.balrad.com/2016/03/27/donbassz-135/

süti beállítások módosítása