Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíria ügyében Oroszország kérésére tanácskozik az ENSZ BT. A téma a török agresszió Szíria ellen.

2016. február 20. - Andre Lowoa

A szír-törökhatártérségben a feszültség a két ország között egyre csak növekszik. A 2. török hadsereg tüzérsége folyamatosan-bár a harcok kimenetelét eddig nem befolyásolva-bombázza Szíria északkeleti határmenti vidékeit.

kale

Aleppotól északi irányba ma reggelre a kormányhadsereg és a kurd milíciák Beni Zeid és Bustan Al-Pasha településekről pucolták ki a banditákat. Mar’e településnél a Törökországból frissen átdobott “Harakat Ahrar al-Sham” latorbanda támadást indított a kormányerők ellen. Rossz ötlet volt a részükről. Úgy szóródtak szét, mint kiszakadt párnacihából a toll a viharos szélben.

Aleppotól keletre még cudarabb a zsiványok helyzete. Itt ugyanis a damaszkuszi kormány “Tigris” kommandósalakulata ellen kéne valami eredményt felmutatniuk a pribékhordáknak. Az ellen a társulat ellen, amely az elmúlt napokban 45 települést latormentesített, és most elvágva a bűnbandák nyugati irányú menekülési útvonalát is, egy aprócska “zsebbe” szorította őket.

kal

Latakia-tartomány északi fertályán a kurdok kiüldözték a bűnbandákat Kinsibba-ból. Két további települést, Beit Binjarou és Jabal Al-Qawama is meg lett tisztítva a pribékektől.
Hama tartományban Khirbat Al-Nakus közelében az “Al-Gab” völgyben tegnap mintegy száz latoregyedet terítettek ki a kurdok.

Deir ez-Zor környéke bűnbandái számára sem a dicsőségről szólt a tegnapi nap. A szír légierő alaposan megkurtította a dzsihadista zsoldlistát Sheikh Yassin, Al-Kanamat, Al és Al-Havika Sina valamint a tartományi főváros egyes városrészein.
Ráadásul Al-Baghayliyah-nál rendesen árnyékra vetődtek egy támadási kísérlet során. Százharminc bandatag-szinte a teljes izgága horda-pusztult el.

Raqqa-provinciában Tel Al-Alam mellett a szír légierő hatékony támogatását élvező palesztin milíciák irtották a Daesh férgeket. Nyolcórás csatában-jónéhány palesztin is odaveszve-semmisítették meg a sátánfattyak igen népes bűnbandáját.
Al-Hasakah tartományban Al-Shadadi településnél szintén a dzsihadisták húzták a rüvdebbet.
süti beállítások módosítása