Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz egyre izzóbb hangulatban leledzik. Nem csak a frontokon-a pufferzóna mentén, hanem diplomáciai síkon is.

2016. január 16. - Andre Lowoa

Mint ismeretes, tegnap Kalinyingrádban találkoztak a Donbassz-ügyében “illetékes biztosok”. Vlagyiszlav Szurkov az orosz elnök Donbassz-referense, és Victoria Nuland “cukrosnéni”, az amerikai külügy kelet-európai számadója. A randit Szurkov “konstruktív és hasznos ötletbörzének” nevezte, amely segíthet a Minszk 2.0 megállapodás végrehajtásában. Elmondása szerint “olyan kényes kérdésekben, mint a Kijev által megteendő alkotmányreform, és a Donbasszban megtartandó választások kérdésében születtek olyan jó ötletek, hogy azokat mindenképpen érdemes lesz a közeljövő Normandiai Négyek tanácskozására bevinni.”

Kijevben már a tegnapi kalinyingrádi megbeszélés tényét is nagy fújtatással fogadta a helytartóság, és igen gyanakvóan kezelték azt. Nem is csalódtak! Szörnyű félelmeik látszanak igazolódni. Fogytán a Nyalókakirály-Jacenyjuk latorpárossal szembeni nyugati türelem. Kalinyingrád pedig az USA türelmének fogytát is megüzente a kijevi udvarnak, ami miatt már cserbenhagyást emlegetnek Valcmanék.
Tetézi Kijev gondjait, hogy a hét folyamán Donbasszba látogatott egy francia jogászküldöttség. A gall ügyvédek elszörnyedve jöttek-mentek a térségben, és olyan megállapításokat tettek, amik miatt Nyalókakirálynak és bűntársainak a háta borsódzik. A franciák megállapították, hogy Kijev hordái Donbassz-szerte háborús bűnöket követtek el, amelyek mindenképpen büntetendőek. Ezügyben segítséget is ígértek Donbassznak.
Ugyanakkor megdöbbenésüket fejezték ki a francia társadalom teljes mérvű tájékozatlanságát illetően. Franciaország lakosságának fogalma sincs arról, hogy mi is történt-mi is történik Európának ezen térségében. Azt is megígérték, hogy fel fogják nyitni a francia társadalom szemét. Ez pedig joggal ébreszt aggodalmakat a kijevi udvarban.
A diplomáciai katasaztrófa baljós árnyait látván közelegni Valcman és bandája, a melegháború kiterjesztésében próbálják magukat vigasztalni.
Ennek jegyében Gorlovka és Donyeck között már szinte csak a rakétáikat nem vetik be. Lődöznek már mindennel.

tkk

Donyeck Petrovszkij kerületét, a “Trudovszka” bányaüzem felszíni létesítményeit. A donyecki repülőteret és Szpartakot, meg a közeli “Volvo Centert”.
Gorlovka és Zajcevo ma sem úszta meg. Sőt. A két település lakóit fölöttébb felidegesítette a Kijev által útjára eresztett hír, miszerint “bizonyos ellentétek fejében” Zajcevot és Gorlovkát a Donyecki Népköztársaság átadja Maradék-Ukrajnának. Eduard Baszurin szóvivő a helyszínen myugtatgatta a lakókat. “Sem Zajcevo, sem Gorlovka nem kerül ukrán kézre!”- jelentette ki a leg határozottabban.
A Luganszki Népköztársaság erői ma már Szlavjanoszerbszk és Trehizbenka térségében kénytelenek voltak Kalasnyikovoknál öblösebb szerszámokkal válaszolni a kijevi latortüzérség piszkálódásnál már jóval komolyabb tetteire. Ez tulajdonképpen kellő lebeszélő erővel is bírt.
Különben is: szombat van. Hétvége!

http://www.balrad.com/2016/01/16/donbassz-111/

süti beállítások módosítása