Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ma délben véget is ért az “ijesztő csend” Donyeck környékén. Sztaromihajlovkát és Szpartakot kezdte aknavetőzni a valcmanista horda!

2016. január 02. - Andre Lowoa

pánc

A Gorlovkától északi irányban lévő Kurgyjumovkába ma délben HATALMAS SZBU alakulat érkezését jelentették. Ráadásul a Donyecktől északra húzúdó pufferzóna határához egyre több valcmanista nehézfegyverzet-köztük “Grad” sorozatvetők-települ.
A Luganszki Népköztársaság megszállt részein ugyancsak hasonló mozgolódásokat észlelni. Szcsasztyjéba Kijev különleges katonai erőket vezényelt.
Donyecktől délre Pisevik és Nyikolajevka falvak térségében pedig friss erőként ma reggel fölbukkant mintegy ötszáz lengyel, grúz és török zsoldos. Erről a DNR hírszerzése számolt be. Mint ahogyan arról is, hogy Georgijevkába nyolc darab “Katyusa”, Artyemovszkba pedig tucatnyi önjáró löveg és 18 tank érkezett. Valamint 15 teherautón a “Krím” latorzászlóal martalócai.

http://www.balrad.com/2016/01/02/beindul-az-ujesztendo-donbasszban-is/
süti beállítások módosítása