Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Karácsonyi tűzszünet a donbasszi tűzszünetben. Zajcevo és Zsobanki (Gorlovka) környékén tombol a háború.

2015. december 26. - Andre Lowoa

Gorlovkát tanktüzérséggel lőtte a kijevi junta latorhada.

A kijevi udvari média a Mariupol környéki falvak “szeparatista megszállásáról” hablatyol, amit viszont az EBESZ a Jóistennek sem hajlandó írásba adni!
A donyecki repülőtér szomszédságában fekvő-de már kietlen-Szpartakot napok óta folyamatosan aknavetőzik a valcmanisták.
Donyeckben azért Karácsonyoznak a helyiek.

jolka



http://www.balrad.com/2015/12/26/a-donbasszi-tuzszunet/



Donbassz frontjainak középső és déli szakaszain mostmár szinte megállás nélkül szólnak a fegyverek! Valami készülődik!
Ha leszáll az este!-megkezdődik Gorlovka és környékének latorostroma.
De egyébként Gorlovkától Donyecken keresztül egészen Mariupolig zajlanak a valcmanisták tüzérségi akciói. (A Bal-Rad közvetlen értesülései szerint ugyanakkor az inváziós veszély inkább a Luganszki Népköztársaságot fenyegeti.)
Donyeck északi kerületei és a repülőtér folyamatos latortüzérségi támadások alatt vannak.
Tegnap Kominternovo falut ellepték az EBESZ “látnokai”, hogy a pufferzónában lévő falut megszálló “szeparatistákat” rajtakapják. Kijev síránkozásának megfelelően. Nem kis meglepetésükre a latorhad tüzérsége által rommá lőtt faluban azt kellett hallaniuk a helybéliektől, hogy Valcmanék állításaival szemben ők ugyan egy fia szeparatistát nem láttak, csak a tüzérségi gránátzáport élték át. Ami pedig a latoroldal felől érkezett, és amit a még füstölgő romok is igazoltak. Az EBESZ szemlebizottság pedig kénytelen-kelletlen írásba foglalta: Kominternovóban nincsenek szeparatisták, Kijev minden bizonnyal rosszul tudta a dolgokat.

http://www.balrad.com/2015/12/27/valami-keszulodik-donbassz-hataran/



FELLOBBANT A NÁCI TERRORRAL SZEMBENI ELLENÁLLÁS LÁNGJA A MEGTIPORT UKRAJNÁBAN

A Krím ellen szervezett blokád a határ túlsó – ukrán – oldalán élő települések lakóinak az életét is megkeseríti. A határhoz közeli településeket a náci terrorbrigádok, krími tatár szélsőségesek, újabban pedig már Szíriából érkezett iszlám szésőségesek is megkeserítik. Rendszeresek a fosztogatások, rablások, a nőkkel való erőszakoskodások, a helyi civilek elleni támadások.

A határhoz közeli Kalancsak településen az egyik leghírhedtebb terrorbrigád, az “Ajdar” fegyveresei garázdálkodtak. Egy éjjel – anélkül, hogy tudtak volna erről – az egyik, Afganisztánt megjárt katona házát szemelték ki. Kapóra jött, hogy éjfél után tért haza a család legényfia, akit a garázsba tuszkoltak, és agyba-főbe verték, követelve a ház kulcsait.
A zajra összeszaladtak a szomszédok, maga a falusi rendőrparancsnok értesítette pedig a megtámadott ház gazdájának bátyját, aki – más, Afganisztánt megjárt veteránokkal együtt odarohant, és megfutamította a brigantikat. Az “afgán” veteránok mindjárt másnap gyűlés tartottak, amin felszólították a kormányt: vessen véget a terrorbrigádok garázdálkodásainak, vagy maguk veszik a kezükbe az ügyet.
A kormány “persze” nem reagált, így pénteken összegyűlt a falu népe, veteránokkal, politikai pártok és civil szervezetek képviselőivel. KIMONDTÁK ÖNVÉDELMI OSZTAGOK MEGALAKÍTÁSÁT, AMELYEK MEGFÉKEZIK MAJD A BANDITÁK GARÁZDÁLKODÁSAIT. Ott, helyben meg is indult az önvédelmi osztag szervezése: beléptek az “afgán” veteránok, helybéli vadászok, fiatal emberek.
A botrány oly nagy, hogy azt már az udvari média sem hallgathatja el.
A Donbassz népe ellen indított véres, kegyetlen katonai büntetőhadjárat kezdete óta ELŐSZÖR FORDULT ELŐ UKRAJNÁBAN, HOGY A NÉP FEGYVERES ÖNVÉDELMI OSZTAGOK SZERVEZÉSÉHEZ LÁTOTT HOZZÁ.
(Csikós Sándor)
süti beállítások módosítása