Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Albion kamionsofőrjei kezdik unni már a “Csalagút” Calais-i bejárata táján dúló migránscirkuszt.

2015. december 20. - Andre Lowoa

Az öreg kontinens multikultilag talán legedzettebb idegzetű országa kamionsofőrjei számára is már “aggodalomra adnak okot” a térségbeli történések. Panaszkodnak Őfelsége II. Erzsébet kamionos alattvalói a rend hiánya miatt. Amit a Britanniába vágyódó migránshorda generál, és amit szerintük a francia rendőrség bárgyú magatartása csak bátorít.

Panaszözönük arra sarkallta szakmai kamarájukat, hogy “Állásfoglalás”-t fogalmazzanak meg a szerintük tarthatatlan állapotok miatt. Dörgedelmes állásfoglalásukban kárhoztatják a tehetetlenkedő francia rendőrséget, és türelmük gyorsan bekövetkező végével riogatnak!
A párizsi iszlamista merényletektől bepánikolt gall hatóságok viszont meglehetősen szőr mentén akarják kezelni a dolgot, nehogy a csatornaparti tábor lakói sértődöttségükben frankhon őslakóinak buzgó irtogatásába kezdjenek ismét. Így aztán további türelmet, még több toleranciát kérnek a brit alattvalóktól az EU-s szolidaritás jegyében!

http://www.balrad.com/2015/12/20/jeddi-duhe-atterjedt-a-brit-kamionsoforokre-is/

süti beállítások módosítása