Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ankarában a török parlament Republikánus Pártja frakciójának egyik képviselője hajmeresztő dologgal állt elő.

2015. december 12. - Andre Lowoa

Eren Erdem bejelentette, hogy dokumentumokkal tudja bizonyítani, hogy “2013-ban török állampolgárok szaringázzal látták el az ISIS sátánhordát, és hogy a dzsihadisták ezzel a gázzal 2013 augusztus 21-én a szíriai Kelet-Gutában vegyitámadást hajtottak végre.”
A támadásban több száz civil-köztük gyermekek és nők-vesztették életüket.

Az időtájt Kardigan pasa Bashar al Asszadnak tulajdonította a dolgot.
Erdem telefonbeszélgetések leiratainak másolatait, és a szarin-biznisz számlamásolatait mutatta be. Felhívta továbbá a figyelmet arra a tényre, hogy információikat annak idején átadták Adana város ügyészségének, akik akkor 13 gyanúsítottat le is tartóztattak. Ám egy hét múlva az eljárást váratlanul megszüntették, a letartóztatottak pedig még aznap Szíriába távoztak, és tudomása szerint jelenleg is ott tartózkodnak.

Rómában tegnap Szergej Lavrov a szír-török határ azonnali lezárásának szükségességéről beszélt.
“A nemzetközi közösség nem hunyhat szemet a szír-török határon zajló, terroristaellátmányok zavartalan forgalma fölött. A terroristabandák utánpótlása, a csempészkedés ezen a határon át bonyolódik. Oroszország ragaszkodik ahhoz, hogy ezt a határt azonnal le kell zárni, és mindenféle terrorista banda utánpótlási vonalait el kell vágni.”
Vlagyimir Putyin tegnap a Honvédelmi Minisztérium állománygyűlésén közel háromnegyed-órás beszédében értékelte az orosz védelmi erők eddigi működését, és további feladatait Szíriában.

ler

Az orosz fegyveres erők részvétele és feladata a Bashar al-Aszad szír elnökhöz hű kormánycsapatok támogatása a levegőből aktív műveletekkel, valamint a fegyver-lőszer, és egyéb anyagi ellátás biztosítása.
Vlagyimir Putyin először említette beszédében az Oroszország által támogatandó erők között az ellenzéki “Szabad Szíriai Hadsereget”.

http://www.balrad.com/2015/12/12/a-sziriai-helyzet/

süti beállítások módosítása