Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Párizsra-a világ egyik jelentős fővárosára-terrorcsapást mért a dzsihadista féreghorda, az ISIS.

2015. november 15. - Andre Lowoa

Ugyanennek a féreghordának a “fővárosában”-a szíriai Rakkában-lévő “kormányzati” negyedére (és minő véletlenül, az időeltolódás miatt Rakkában már késő éjszaka volt) az előző éjszakai párizsi merénylet időpontjában, irtózatos erejű légicsapást mért “ismeretlen” légi objektum. (Az “oda vezető légiút” minden irányból az orosz és a szír kormány légierői által felügyelt légtéren keresztül vezet!)

A banditafőváros zsiványfészkei pillanatok alatt váltak eleven pokollá. Az érkező jelentések ezernyi sátánivadék pusztulását valószínűsítik.
Amúgy is “rájár a rúd” az utóbbi napokban a hóhérgyülekezetre. Tegnap Deraa környékén voltak igencsak látványos irtóakciók ellenük. Ali Mayhub a szír kormánycsapatok dandártábornoka tegnap késő esti sajtótájékoztatóján ismertette az irtóhadjárat napközbeni eredményeit. Ekkor említette a Deraa-környéki eseményeket.
Shair és Gisela gázmezői környékén a fenevadak vezetési pontjait, a Homsz tartománybeli Mhin mellett pedig kiképzőbázisaikat-hóhéregyedekkel együtt-semmisítették meg a szír kormánycsapatok.
Aleppotól délnyugati irányba a hadsereg és a népi milícia 15 települést szabadított fel.
Hogy Aleppo tartományban milyen szorult helyzetben is vannak a terroristák, arról az alábbi felvételen közzétett, elfogott, kétségbeesett rádióüzenetek tanúskodnak. Vizet, lőszert és harcolni tudó martalócegyedért könyörögnek egymásnak, vagy különben végük:
Latakia tartományban újabb stratégiai fontosságú magaslatokat foglaltak el a kormányerők, és irtottak ki közel kétszáz “nem szíriai eredetű” ISIS martalócegyedet.
A dandártábornok bejelentette, hogy a szír kormánycsapatok harci morálja helyreállt, és elszántan nyomulnak előre a féreghorda utolsó egyedeinek elpusztításáig, és Szíria területének teljes féregtelenítéséig!

http://www.balrad.com/2015/11/15/revans-parizsert/

süti beállítások módosítása