Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbasszban tegnap este már csak Gorlovkától nyugatra, és Donyeck északi-északkeleti ívén voltak kisebb csetepaték.

2015. november 15. - Andre Lowoa

A népköztársaságiak pedig gondolnak a békésebb időszakok unalmas óráira. Egyre több helyen telepítenek lármaeszközöket, amelyekből híreket, meg zenét sugároznak a valcmanisták felé.

– hírek
Sirokaja Balka térségében-bár a harcok tegnap délután elcsitultak-néhány hullarészeg valcmanista lator elkezdett lövöldözni a népköztársasági állások felé. A DNR milicistái elképedve figyelték, hogy majdnem önmagukat verették aknavetőikkel. Majd háromnegyed órán keresztült támolyogtak ide-oda a senki földjén, és félő volt, hogy egymást fogják kilőni. A milicisták pedig parancsba kapták, hogy nem lőhetnek a részeg bolondokra. De az eset miatt egy mentő teljes készültségben várakozott a közelben. Végülis a részeg latrok kidpltek, és abbamaradt a szórakoztató előadás.
Dzserzsinszkben viszont egy halottja és négy súlyos sebesültje lett a részeg pribékek évődésének. A szálláshelyükön addig-addig viccelődtek egymással, amíg egy kézigránát felrobbant.
Egyre több információ érkezik Mariupol “kiürüléséről”! A kikötővárosból az utóbbi két napban szinte minden-addig ott ténykedő-lengyel cég képviselete viharos gyorsasággal távozott. Ezzel együtt szinte tapintható a feszültség a Mariupol-Donyeck között húzódó frontszakaszon.
Alekszander Zaharcsenko és Igor Plotnyickij tegnap Donbassz lakói és a maguk nevében is mély és őszinte részvétüket és együttérzésüket fejezték ki Franciaország népének a pénteki párizsi terrorakció miatt.

http://www.balrad.com/2015/11/15/frontdisco-donbasszban/

süti beállítások módosítása