Mert, hogy az egykor volt szabad demokratákhoz oly közel álló író, egyre több kérdés­ben helyesli Orbán Viktor migránspolitikáját. No nem mindegyikben, de meglepően sokban…

kor

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában kifejtette, hogy, ha befogadjuk a migránsokat, akkor óhatatlanul is importáljuk az adott térség problémáit, mint például a törzsi vagy vallásháborúk.
„Ne gondoljuk azt, hogy ezek a háborúk a schengeni határon kívül maradnak”
A miniszterelnököt ért bírálatokkal kapcsolatban elmondta, hogy nem hiszi, hogy Orbán okozta a kialakult káoszt, hiszen az európai kormányok sem tudtak válaszolni a migrációra.
Lényegében még a szigorú kerítéspolitikát is helyeselte, amikor azt mondta, hogy:
“A gyengeség jelének tartom, ha minden kontroll nélkül, tömegesen engednek be olyan embereket az országba, akikről nem tudják, hogy kicsodák .”
Arról is beszélt, hogy a muzulmán országban nincs demokrácia, és a lakosság nagy többsége helyesli, ha a politikai kérdéseket a legfőbb vallási tekintélyek döntik el. Ezek és az erőszak alkalmazása nem fér össze az európai normákkal– hangsúlyozta Konrád.
Orbán Viktor azon kijelentését, mely szerint invázió van, Konrád, talán nehogy túlzott “átbillenéssel” vádolják, túlzásnak tartja. Úgy véli, ehelyett „okos befogadási politikára” lenne szükség, ahol az emberiesség szempontjai dominálnak, és beengedjük azokat, akiknek a saját hazájukban veszélyben van az életük.
(ripost)

 

Bal-Rad komm: Konrád Soros hitestestvére és jó cimborája! Ebbéli minőségében RETTEG, HOGY MUSZLIMOK VESZIK KÖRBE EURÓPA LEGNÉPESEBB ZSIDÓ KÖZÖSSÉGÉT-itt Magyarországon, és vége a boldog dagonyázásnak.
Aligha véletlen, hogy az első aggódó hangok miatt Döbrögi hipp-hopp keríttetett, és kitakarította AZ ÁLTALA BUDAPESTRE VEZÉNYELT MIGRÁNSHORDÁT!
Most viszont a két tűz (MAGYAR NÉP és a magyarországi zsidóság óhajai) közé került Döbrögink azon töri a fejét, hogy melyik ujját harapja meg, hogy kevésbé fájjon?!
Mert ha a bókoló Konrád által említett “…okos befogadási politikára…” hajlik és hirtelen megjeleni Magyarországon X-ezer muszlim migráns!-akkor a népharaggal találja magát szemben! (Bár számára ez lenne a kisebb veszély, és még a hitestestvérek elismerő bókjait is besöpörhetné!)
De ha köti az ebet a karóhoz, és VALÓBAN EGYETLEN MIGRÁNST SEM fogad (ami nem egyéb mint parasztvakítás) AKKOR VISZONT BÖRTÖN! Hivatal, hatalom, és birtokvesztés!
Egyvalamiben kétségkívül igaza van Konrádnak!
“…Ne gondoljuk azt, hogy ezek a háborúk a schengeni határon kívül maradnak…”
NINCS AZ AZ OKOS BEFOGADÁSI POLITIKA, AMI EZT MEG TUDNÁ GÁTOLNI!