Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A szír kormányerők ma délelőttre fölszabadították Szíria területén a lázadók által eddig uralt Tal al-Harrah, Sheikh Miskeen, Da’el, Tal Antar, Kafr-Nissan és a Kafr-Nissan településeket.

2015. október 31. - Andre Lowoa

Az orosz védelmi minisztérium összesítése szerint az orosz légicsapások kezdete óta az orosz gépek valamivel több mint 1600 dusihadista meg egyéb martalócbázist pusztítottak el Szíria szerte. Ezekben a csapásokban legalább hatezer terroristával végeztek közvetlen módon.

Russian-Air-force1-702x336

Deraa és Al-Quneitra tartományokban is döntő támadásokra indultak/indulnak a szír kormányerők a vallási fasiszták végső elpusztítására. A “kalifátus” hóhérai egyre nagyobb sámban kötik/kötnék fel a nyúlcipőt, ám a cimborák ezt nem mindig nézik jó szemmel.
Az “al-Ghurab” névre hallgató hóhércsorda 17 egyede is jobbnak látta, ha nem várja be a következő orosz légicsapás, és inkább Jordániába bújik el. Ám a többi pribéknek ez nem tetszett. Mind a tizenhetet szó szerint látványosan föltrancsírozták.
A “Denis Kuspert polgári nevű német” férget Raqqa tartományban csiklandozták át a Paradicsomba kollegái, mert föl akart szívódni ez az ördögivadék. Aki előszeretettel pózolgatott levágott emberi fejekkel. Ez a féreg egyébként mielőtt beállt volna a sátánivadék-bandába, “neves rapper” volt Németországban.

http://www.balrad.com/2015/10/31/sziria-3/

süti beállítások módosítása