Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Damaszkusz-Moszkva

2015. október 18. - Andre Lowoa

Sikeresen halad a szisztematikus latorirtás Szíriában. Így Damaszkusz külső negyedeiben is. Remények szerint hétfőre-keddre az érintett városrészek patkánymentesítésével végeznek a szír kormányerők.

Jól halad a hasonló célú offenzíva Alappo környékén is. Az ilyen-olyan bandák egyedei már nem a zsold miatt aggódnak! Attól félnek, (joggal) hogy nem lesz módjuk az elköltésre.
Vélhetőleg ilyen aggodalmaik miatt elfutottak Kveyris környékéről, pedig ott egy repülőtér is birtokukban volt. A kormányerők egyetlen puskalövés nélkül vonultak be a légibázisra és a városba. Ott egyetlen dzsihadista nem sok!-annyit sem találtak!
Út a paradicsomba
Al-Naszr Sanafi latorvezér Alepponál kitikkadt. A pribékfalka két másik alfahímje is hasonló sorsra jutott tegnap. A szaudi származású Abdul Malik al-Jazrawi és a Marokkóban törzskönyvezett Abu Jasszer al-Maghrebi tetemét meg sem próbálják fölkutatni. Annyit a falka életben maradt egyedei kiköhögtek, hogy a bandafőnökök a légicsapások területén tartózkodtak. (A túlélő martalócok jóval távolábbról nézték a “tisztitótűz” hatását!)
Tegnap Moszkvában a liberális “békepártiak”-akik a “demokratikus” szír ellenzék és a narancsos forradalom zászlóit lobogtatták-nagyjából százfős tömegdemonstrációt tartottak! Oroszország szíriai rendcsinálása ellen tiltakozásul.

md0

mt

omon

md

md1 md2 md3
A “tömegnek” nagyjából fele ismerős volt! A kijevi Majdanról! Nagyon sokáig nem zavarták az utcaképet.

http://www.balrad.com/2015/10/18/damaszkusz-moszkva/