Van összefüggés a Titkos Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény megkötésének kierőszakolása az Európai Unió tagállamaitól és a MIGRÁCIÓS áradat Európára - és benne Magyarországra - való rázúdítása között.
Ezt is nézd meg, hogy értsd mekkora a tét a migránsok miatt!
https://www.youtube.com/watch?t=89&v=uQg4jsdT944
Az USA minden áron világuralomra tör és ehhez nagyon jó partner SZÁMÁRA a NATO.
Mindent el fognak követni, hogy kiépíthessék a tervezett európai NATO támaszpontját Magyarország területén!
Ugyanakkor gőzerővel folynak a titkos tárgyalások, hogy létrejöjjön a Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény az EU és az USA között
Ha kell, migránsokkal fog ÜRÜGYET PROVOKÁLNI rá!
*
Magyarország tekintetében TRAGIKUS az, hogy hazaáruló volt "MINISZTERELNÖKÖK" kótyavetyélhetik el Magyarországot és tehetik végérvényesen tönkre a benne élő MARADÉK MAGYARSÁGOT, akik még mindig hisznek ezeknek a HAZAÁRULÓ VOLT MINISZTERELNÖKÖKNEK ÉS A VELÜK PAKTUMOT KÖTÖTT magukat demokratikusnak hazudóknak...
*
Sajnos, nem tudtok arról, hogy mindez amiatt a T/5311-es törvény miatt van, melynek minden áron érvényt akarnak szerezni!
Azért kell az ÜRÜGY, mert megtévesztéssel lett a parlament elé terjesztve - területfejlesztési törvénybe bújtatva - és, mint ilyen nem lehet a törvénynek érvényt szerezni közvetlen módon!
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
blog

EGÉSZEN PONTOSAN HAZÁNK TERÜLETÉN AKARJA EZZEL A TÖRVÉNNYEL LEHETŐVÉ TENNI A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK KIALAKÍTÁSÁT.
A/35 §-hoz: Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete 27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! Kép itt

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt "szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az IZRAELI MŰSZAKI ALAKULATOK KATONÁI - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra
*
Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság magyarországi megszállására.
*
Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! Kép itt
A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét.
Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... blog
Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
Amiért eredménytelen volt az uszítás a jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, ránk zúdították és zúdítják a menekülteknek álcázott dzsihadista fanatikusokat...
Majd ők elrendezik mindazt, amivel 25. éve hiába próbálkoztak a magukat baloldalinak hazudó és a velük PAKTUMOT kötött - és azt 25 éven keresztül betartó - magukat demokratának hazudó POLITIKUSOK...

Bóna Mária Ilona