Migránsok Calaisnál - Fotó - Express.cu.uk

Migránsok Calaisnál – Fotó: Express.co.uk

Blokkolni kel a kommunikációjukat! – Megakadályozandó, hogy a “menekültek” közé rejtőzött embercsempészek feltölthessék okostelefonjaikat! – Ezen kívül, az embercsempészek elsődleges segítőjét és eszközét; a Facebookot, – is blokkolni kell végre Magyarországon!

…”Most már itt van az ideje, hogy a kormányzat, a rendőrség, a határvadászok és a honvédség, – valóban felvegye a kesztyűt, – és ha nem is adnak ki tűzparancsot, – de a szinte ezzel egyenértékű parancsot kiadhatnák végre; a magukat “menekülteknek” kiadó embercsempészek kommunikációjának totális blokkolására! – Ezzel szó szerint megvakítanák őket, s lehetetlenné tennék a “menekültáradat” általuk történő irányítását.”

Migránsok a Röszke- Horgos vasútvonalon Fotó - New York Times

Migránsok a Röszke- Horgos vasútvonalon Fotó: New York Times

Az okostelefon létszükséglet az illegális migránsokat irányító embercsempészeknek, hogy tájékozódjanak a lehetséges útvonalakról, a határrendőrség mozgásáról, s így egymás közt is koordinálhassák a migráns áradat mozgását és mozgatását.

Magyarországon nem kell ehhez más, mint egy érvényes SIM-kártya, melyen internet hozzáférés is van, ezt aktiválva letölthetik a térképet.

Az embercsempészet megszervezéséhez, koordinálásához és működtetéséhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció a csempészek között, – ezzel együtt a folyamatos és részletes felderítés, útvonal tervezés, a térképszoftverek, a GPS, a Facebook és az ingyenes telefonálást lehetővé tévő alkalmazások használatával.

Így az embercsempészek technikai felderítési, hír és információ szerzési, s kommunikációs szempontból, valamint a logisztikában, – több lépéssel előbbre járnak a magyar hatóságok előtt.

A csempészek folyamatosan fent vannak a Facebookon, saját csoportjaik posztjaiban, vagy akár privát üzenetekben beszámolnak egymásnak a rendőrség mozgásáról, s arról, hogy milyen városban milyen fogadtatásban, ellátásban lehet részük, hol és mit lehet vásárolni,s mennyiért és hogy hol lehet feltölteni az immáron létszükségletet jelentő okostelefonjaikat.

Folyamatosan közzéteszik a fontosabb utak, állomások koordinátáit, – a rendőrség és határvédő egységek pontos helyét, felszereltségét, sőt még a hangulatát is, – utalva arra, hogy a “menekülteket” vezető, azok közé rejtőzött társaik milyen fogadtatásra számíthatnak a magyar hatóságok részéről.

Érdekes, hogy a magyar lakosság hangulatával szinte egyetlen megosztott üzenet sem foglalkozik.

Ezeknek, a számukra létfontosságú információk nélkül – TELJESEN VAKOK és szinte MOZGÁSKÉPTELENEK lennének.

Csakis ezen információk birtokában volt eddig lehetséges az, hogy az embercsempészek ilyen hihetetlen nagy mennyiségű, majd 150 ezer fős illegális bevándorlót léptessenek be törvényellenesen hazánkba, – kiknek a legnagyobb része katonaköteles férfi. Részletesebb adatok szerint: Az illegális migránsok 80 %-a férfi, ezek 66 %-a 18 és 36 év közötti fiatalember. (Lehet számolni).

Elmondható tehát, hogy az illegális migránsárad végeláthatatlanul  menetelő oszlopai, a hihetetlen eredményességet tekintve szinte már katonai jellegű támadásnak mondható mind a határaink, s az ország mélysége ellen. – Melyben a fegyverek megegyeznek egy katonai hadművelethez elengedhetetlenül szükséges alapvető eszközökkel, mind a hírszerzés, mind a felderítés, és a hírközlés és kommunikáció, valamint a logisztika tekintetében.

Tekintve, hogy a háttérben az Iszlám Állam szervezési tevékenysége erősen valószínűsíthető, – innen már csak egy lépésre állnak a csempészek, – a halált hozó fegyverek bevetésétől is. (Maroklőfegyverek, kalasnyikovok, stb.)

Iszlám Állam a Facebookon

Iszlám Állam a Facebookon

Ennek a mindenképpeni megakadályozására tehát, hogy semmiképpen se fajuljanak el idáig a dolgok, – az alapvető cselekvésnek kell lennie annak, hogy ezeket az információ áramlásokat blokkolja a magyar állam, – ezért használhatatlanná kell tennie első lépésben, – a magukat “menekülteknek” kiadó embercsempészek okostelefonjait!

Mindenki észrevehette már, hogy kifejezetten idegesek lesznek a migránsok, ha lemerülnek a telefonjaik. És szinte az élelmezésnél is fontosabbnak tartják, ezen készülékek rendszeres feltöltését.

Afgánok tölti telefonjaikat Calaisnál - Fotó - New York Times

Afgán migránsok töltik telefonjaikat Calaisnál – Fotó: New York Times

Blokkolni kell tehát az illegálisan Magyarország területére behatolók kommunikációját! – Megakadályozandó, hogy a “menekültek” közé rejtőzött embercsempészek feltölthessék okostelefonjaikat! – Ezen kívül, az embercsempészek elsődleges segítőjét és eszközét; a Facebookot, – is blokkolni kell végre Magyarországon!

Az okostelefon létszükséglete az illegális migránsokat vezető embercsempészeknek, hogy tájékozódjanak a lehetséges útvonalakról, a határrendőrség mozgásáról, s így egymás közt is koordinálhassák a migráns áradat mozgatását.

Ám ez a teljes eredményhez nem lesz elég: nem elég a csempészek autóját kisajátítani, csempészek telefonját is el kell kobozni, – azokét is, akik a migránsok tömegében próbálnak elbújni a hatósági felelősségre vonás elől, – s magukat “menekültnek” álcázva akarnak elsunnyogni.

***

Most már itt van az ideje, hogy a kormányzat, a rendőrség, a határvadászok és a honvédség, – valóban felvegye a kesztyűt, – és ha nem is adnak ki tűzparancsot, – de a szinte ezzel egyenértékű parancsot kiadhatnák végre; a magukat “menekülteknek” kiadó embercsempészek kommunikációjának totális blokkolására! – Ezzel szó szerint megvakítanák őket, s lehetetlenné tennék a “menekültáradat” általuk történő irányítását.

Szabad Riport

Felhasznált források: New York Times + SzRTI saját információk