A Maradék-Ukrajna fővárosában vizitáló Cukrosnéni MINDEN VEZÉREGYÉNISÉGET fölkeresett, és eligazított. Nyalókakirályt, Jacenyjukot, Turcsinovot.

fogadás

EGY AMERIKAI “ÁLLAMTITKÁR-FÉLE” ELŐTT GAZSULÁLT MARADÉK-UKRAJNA “KRÉMJE”!
Victoria Nuland tudtára adta a kijevi végrehajtóknak, hogy Kerry szocsi látogatása óta némiképp változott az ábra. Mivelhogy az erőfeszítések sorra elbuktak, jó lesz megszívlelni Oroszország tanácsát Donbassz kapcsán! Azaz: Nyalókakirályék bűnbandáira IS vonatkozik a “Minszk-2.0″ valamennyi rendelkezése. Amit BE KELL MOSTMÁR TARTANI! A valcmanista hordáknak is!

rpg

Cukrosnéni ukáza még vagy nem jutott el Donbassz martalócaihoz, vagy Valcman hadúr makacskodik. Tény viszont, hogy tegnap dél óta pribékhordái 49 esetben nem tartották magukra nézvést kötelezőnek a “Minszk-2.0″ szerződés rájuk vonatkozó részét.
Donyeck “Petrovszkij” és “Kijev” lakókerületei több belövés is katak mára virradóan.
A donyecki repülőteret éjszaka ismét ágyúzták a valcmanisták.
Krasznyij Pahar mellett három latortank, és majd egy tucat latoregyed került a kijevi havárialistára tegnap késő délután.
Szvetlodarszk, Kalinovka és Logvinovo térségéből a népköztársaságiak tüzérsége eléggé komolyan veendő figyelmeztetésben részesítette a valcmanista banditaseregletet.
Peszkiben alig egynapos viszonylagos nyugalom után tegnap déltől ismét egymásnak ugrottak a felek. A harcok éjszakára aztán átterjedtek Opitnoje térségére is.
A népköztársaságiak drónjai tegnap délután Peszkitől nyugatra lator “Szmercs” vetőgépeket fedeztek fel.
Sirokino térségében folyamatosan próbálkozik az “Azov” latorbanda. Tankokkal kísérlik meg a városkához a közelebb férkőzést-ám ez nem működik.
Itt kell megjegyeznünk az atlantista trollok pofátlanságát. Akik a Bal-Rad-on is próbálkoznak. Tegnapelőtt a kommentrovatba egy “orosz tank Sirokinonál való kilövéséről” szóló video linkjét másolták be.

eszp

Уничтожение украинского танка под Широкино Ополченцы поразили бронецель из ПТУРа с первого выстрела. Расчет бронебойщиков представлен к Георгиевским Крестам.-szól a hír, ami “magyarítva” a következő: “Sirokino alatt az önvédelmisek  az első lövéssel egy PTUR-ből (ez mi lehet) megsemmisítettek egy ukrán tankot. Tettükkel kiérdemelték a György Kereszt kitüntetést.
A tank Sirokino környékén való kilövése igaz volt. Csak éppen nem úgy. Latortank volt, és likvidálót éppen tegnap tüntették ki György-kereszttel. (Azt meg nem Kijevben szokás osztogatni!)
Donyeck “Petrovszkij” és “Kijev” kerületeit mára virradóan ágyúzta a latortüzérség.

https://balrad.wordpress.com/2015/05/17/hirek-donbasszbol/