Sok olvasó tapasztalhatta már, hogy az utóbbi napokban elérhetetlen, – a független tájékoztatásával méltán hírnevet szerzett; Hídfő.net.ru oldal.

A szerkesztők elmondása szerint; az oldal támadások kereszttüzében áll, – ezért kellett ideiglenesen felfüggesztenie működését. Jelenleg a szerkesztőség átköltözött egy tartalék szerverre, – így most a Hídfő elérhetősége a következő: https://hidfo2015.wordpress.com/ – Hídfő.net info blog.

Hídfő net info blog

A blogra 2 nappal ezelőtt a szerkesztők a következő tájékoztatást tették föl:

“Technikai problémák, várható változások

Gyors tájékoztatás a kialakult helyzetről: a korábbi gondok megoldása után újabb, ezúttal tisztán technikai jellegű problémáink vannak.

Ebben része volt szándékos károkozásnak is. Dolgozunk a probléma megoldásán; az oldal először régi formájában fog megjelenni, némi tartalomvesztéssel, ez egy esetleges megoldásként szolgál majd, hogy az átmeneti időszakban olvasóink elérhessék a régi tartalmat.

Május környékén a Hídfő kibővítésre kerül, és a korábbi elérhetőségen egy új, korszerűbb, nagyobb kapacitású és gyorsabban frissülő oldallal jelentkezünk. Mivel határozott próbálkozások vannak az oldal átmeneti kiiktatására, a későbbiekben a korábbi irányvonal mentén, de agresszívabb stílusban és károkozóink számára jóval kellemetlenebb formában térünk vissza.”

Addig is elérhetők a Hídfő hírei az info blogján. Még egyszer az elérhetősége: https://hidfo2015.wordpress.com/

Szabad Riport