Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka

2015. március 14. - Andre Lowoa

 

A Western Journalism című honlap megerősítette, hogy az orosz médiában azt mondták, hogy az újságírók maradjanak Moszkvában, mivel egy óriási bejelentés fog jönni a hétvégén, és senki ne hagyja ki.

http://www.westernjournalism.com/kremlin-tells-journalists-not

Miközben tele van az internet Vlagyimir Putyin halálhírével, és most már a főáramú média is, éppen az elmúlt órákban kerültek fel a világhálóra Moszkvából olyan képek, melyek azt mutatják, hogy valami nagy dolog történik. Nagy fehér kamionok hajtottak be a városba egymás után, és jelenleg egy hatalmas építkezés folyik a Vörös téren, ahogy a képeken látszik.

http://russia.liveuamap.com/en/2015/13-march-trucks-near-kremlin

https://twitter.com/belamova/status/576493677247361024

 

A Vlasti.net orosz hírportál is ugyanerről ír, vagyis arra kérik az újságírókat, hogy ne hagyják el a várost a hétvégére, mert nagy bejelentés várható.

http://vlasti.net/news/213426

https://translate.google.hu/translate?sl=ru&tl=hu&js=y&prev=



Alekszej Mukhin, a politikai információs központ igazgatója megerősítette a hírt, feltételezve, hogy "valami fontos" fog történni. Amikor Putyin egészségi állapotáról kérdezték, Mukhin sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy Putyin jelenleg "cselekvőképtelen" volna.

A Kreml viszont biztosított mindenkit afelől, hogy Putyin jó állapotban van. Az Euronews szerint Dmitrij Peskov, az elnök szóvivője azt mondta: "egyáltalán nincs ok semmiféle kétségre az egészségi (Putyin) állapotát tekintve". Hozzátette, hogy "Az egészsége valóban tökéletes, és minden rendben van vele, a hagyományosan túlterhelt munkaterve szerint dolgozik."

Mukhin két üzenetet is tweetelt a kérdés kapcsán. Először: "Srácok, most kell az elnöknek, hogy összejöjjetek." Pár perc múlva hozzátette: "Legyetek bátrak srácok - Putyin a következő szintre lépett a játékban..."


Néhány órával korábban Mukhin elmondta a Pravda.ru-nak, hogy Putyinnak nincsenek riválisai Oroszországon belül, hozzátéve, hogy a népszerűsége csak nőni fog a "növekvő külső nyomás hatására".

http://www.disclose.tv/news/kremlin_prepares_for_major

ÚjVilágTudat

süti beállítások módosítása