Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hamis görög dráma, megromlott Putyin, arcpirítóan primitív, hamis zászlós terror Európában, miegyebek

2015. február 22. - Andre Lowoa

A világ 2015-ben se lett különb, egy fokkal se.

 

Az elmúlt idöszakban bár sok minden történt, de igazából egyik se annyira jelentös, ami külön cikket érdemelne. Így most csak röviden, érintölegesen veszem sorra az elmúlt 2-3 hónap fö megtévesztéseit.

 

Görögország

A Sziriza párt, ami megnyerte a választásokat a háttérhatalmi „hamis világforradalmi“ vonalhoz tartozik, és a vezetöi egytöl egyig a bankároligarchia ügynökei. Magyarországi „testvérpártjai“ ezek:

 

Az LMP, az Együtt, a Jobbik és a PM is gratulált a Szirizának

http://www.atv.hu/belfold/20150126-az-lmp-az-egyutt-a-jobbik...

 

A Sziriza ún. irányított, feszültséglevezetö „ellenzéki“ párt, ami még 2011-ben (hamis) bankárellenes megmozdulásokat szervezgetett a görög parlament elött. A bankároligarchia már akkor tudta, hogy ilyenre is szükség lesz. Valójában már a 2012-es görög választásokat is ez a párt nyerte volna meg, ha engedték volna nyerni és kormányt alakítani, s nem hamisítják meg inkább a választási eredményeket. A mostani 2015-ös választási eredmények is – úgy hírlik - manipulálva voltak, a Sziriza valójában jóval több szavazatot kapott, most viszont már engedték nyerni, ha csak sima többséggel is. A rejtett cél valamiképpen elfogadtatni a görögökkkel az Európai uniót, az eurót és az adósrabszolgaságot. Egy kicsit engedni fognak nekik a „nadrágszíjon“, hogy „ne szorítson annyira“, de csak egy kicsit. Megjegyzem, a Szirizának csak a vezetöi bankárpárti illuminátus ügynökök, egy esetleges, párton belüli lázadás az alsóbb káderek közt még megbonyolíthatja a helyzetet.

 

 

Ukrajna

Drága Vlagyimír Vlagyimírovics totálisan elárulta és feláldozta az oroszbarát felkelöket Kelet-Ukrajnában, Merkel és a franciák nyomására. Az ukrán hadsereg pár nappal a minszki béketárgyalások elött a totális, megszégyenítö vereség szélén állt, Putyin viszont nem engedte meg a szakadároknak, hogy nyerjenek!

 

2015. febuár 12.

Több mint 2300 ukrán katonát öltek meg az orosz szakadárok az elmúlt 25 napban

(Donetsk republic – More than 2,300 Ukrainian servicemen killed over past 25 days)

http://www.veteranstoday.com/2015/02/12/donetsk-republic-says-more-than-2300-ukrainian

 

Még a Der Spiegel német hírmagazin is elismerte:

http://www.spiegel.de/international/europe/minsk-deal-represents-and-fragile-opportunity

 

„A debalcevói helyzet teljes kétségbeesésbe és kilátástalanságba sodorta az ukrán hadsereget, mint ahogy ezt tudták a minszki béketárgyalásokon is. Éppenséggel ez volt a fö oka a béketárgyalások sürgösségének. Debalcevó volt az oka Merkel és Hollande elmúlt kilenc napban indított diplomáciai offenzívájának.“

 

Na de kinek volt ilyen sürgös ez az egész? A katasztrofális vereség elött állóknak! Az ukránoknak és európai uniós pártfogóiknak!

 

Aztán jött is drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics, és megálljt parancsolt a szakadároknak, nehogy megbukjon az ukrajnai náci rezsim, és felbomoljon a szövetség az oroszok, a franciák, a németek és a BRICS szövetség között, amit a „szentatya“ is egyre erösebben kovácsolgat, hogy aztán ez legyen késöbb az alapja a globális fenevad rendszernek, az NWO-nak!

 

Minszki békemegállapodás: bohózat vagy a (felkelök) kiárusítása volt?

(The Minsk peace deal: Farce or sellout?)

http://presstv.ir/Detail/2015/02/13/397463/The-Minsk-peace-deal-Farce-or-sellout

Putyinnak „ki kellett csavarni a lázadó parancsnokok kezét“, csak így tudta velük aláiratni a minszki békemegállapodást.

(„Putin had to twist their arms in order to get their signatures to the agreement.“)

 

Mind a franciák mind a németek egyre közelebb állnak politikailag a BRICS szövetséghez, s egyre távolabb az eddigi szövetséges amerikaiakhoz. Már csak az amerikai dollárt fog kelleni nekik valamikor az elkövetkezö években „taccsra tenni“, és színre léphet a BRICS szövetségre és az Európai unióra alapozó globális NWO fenevadrendszer! Igen, megtörténhet, az NWO nem nyugati dominanciájú lesz, mint ahogy idáig gondoltuk, hanem orosz-kínai-európai uniós alapú!

 

Kelet-Ukrajnában egy borzasztóan mocskos, kétszínü játszma folyik már hónapok óta: az orosz titkosszolgálat sorra likvidálta a „túl sikeres“ szakadár parancsnokokat. Egyrészt küldte nekik a fegyvereket, másrészt viszont gátolta a szakadárokat abban, hogy nyerjenek. A cikk alá be fogok tenni pár megdöbbentö videót Kelet-Ukrajnából.

Az elsö videón (2014 decemberében készült) egy kelet-ukrajnai lázadó katonatiszt, Evgenyij Isschenko, magából kikelve átkozza Putyint és a donyecki és luhanszki népköztársaság saját népüket eláruló vezetöit, Zacharcsenkót és Plotnyinszkit, amiért azok NEM ENGEDIK nyerni az orosz szakadárokat az ukránokkal szemben, például szándékosan nem vetnek be az ukránok ellen több mint 6000, teljes harckészültségben levö kozákot.

A második videó (2015 januárjában készült) már Isschenko haláláról szól, amin azt a saját meggyilkoltatója, Plotnyinszkij, a luhanszki "népi" köztársaság kazár-zsidó származású oligarcha-vezetöje jelenti be krokodilkönnyeket ejtve, hogy Isschenko "a harcban elesett".

Plotnyinszkij az ukrán oldalról áthívott külföldi zsoldosokkal gyilkoltatott meg több "túlbuzgó" luhanszki lázadó katonatisztet, az Oroszországból kapott sok élelmet, szenet, üzemanyagot és egészségügyi felszerelést pedig nem a luhanszki lázadóknak adta, hanem tovább küldte az ukrán hadseregnek, szándékosan gyengítve ezzel az orosz lázadókat. Mindezt az orosz kormány és titkosszolgálat teljes tudtával és hallgatólagos beleegyezésével.

 

Európai uniós hamis terror

Mind a párizsi, mind a belgiumi, mind a koppenhágai „iszlamisták által elkövetett“ merényletek arcpirítóan gyatra kivitelezésü, Gladio típusú hamis-zászlós akciók voltak, melyek mögött az európai titkosszolgálatok álltak az Európai unió és a Vatikán megbízásából. Az egész végcélja a júdeo-keresztény és az iszlám világ egymás ellen hangolása és egymás ellen uszítása. Ecélból hozták létre korábban a szintén hamis, valójában nem radikális muzulmánokból, hanem föleg szaúdi, török és európai uniós zsoldosokból álló „iszlám állam“ (ISIS) nevü „terror hadsereget“ is, melynek mutogatott túszkivégzös, lefejezös videói leggyakrabban grafikus szoftver segítségével készülnek.


A párizsi "merényletek" nagyrészt hamisak voltak. Sok valósnak látszó "drámai esemény" valójában színjáték, kutyakomédia volt.

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/new...tives.html

Elsö felvétel: hatalmas tüzcsóva, drámai robbanás, látványos "infernó" a párizsi kóser üzlet bejáratánál, amint "megrohamozzák a kommandósok", hogy "kiszabadítsák a túszokat" és "megöljék" a gonosz gonosz iszlamista terroristát.





Harmadik felvétel: a kóser üzlet bejárata az "apokaliptikus" robbanás után. Nem kell ahhoz szakértönek lenni, hogy azonnal feltünjön: ekkora hatalmas robbanás és nem okozott semmilyen légnyomást, az élelmiszerek továbbra is rendezetten a polcon állnak? Ekkora hatalmas "tüzcsóva" és semmi sincs megpörkölödve, az üvegen sincs egy szem korom? Valójában ártalmatlan pirotechnikát használtak, amit a tüzijátékoknál is szokás, ezért nagy a látvány és minimális a hatás. Ilyen speciális pirotechnikát a kommandósok kiképzésénél szoknak használni éles helyzetek, robbanások utánzására.
S mondani se kell, egy csepp vért sem látni sehol.


A Charlie Hebdo merénylet megrendezett volt?
(Analyst wonders whether Charlie Hebdo massacre was staged)

PressTV

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=145:drama&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58


Arcpirítóan átlátszó, szinte az emberi inteligenciát inzultáló megnyilvánulások a külügyminiszternek nevezett ripacs szájából.

A FELELŐSÖK NEM ÚSZHATJÁK MEG A SÚLYOS BÜNTETÉSEKET
http://www.fidesz.hu/hirek/201...teteseket/


A terrorfenyegetettség globálisan is érezteti nap mint nap hatását, a fenyegetettségi szint továbbra is növekszik – mondta Szijjártó Péter.

A külügyi és külgazdasági miniszter parlamenti felszólalásában hangsúlyozta: az elmúlt időszak sokkoló eseményei világossá tették, hogy közvetlen és közeli a terrorveszély. „Párizs és Koppenhága világossá tették, hogy nem egy távoli, ködös kihívással nézünk szembe, amikor a halogatásnak teret lehetne engedni” – mutatott rá.
Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet már az egész közel-keleti térség stabilitását fenyegeti, és a keresztény közösségek puszta létét is veszélyezteti – emelte ki Szijjártó Péter. Elmondása szerint az entitás területszerzését a térségben élő keresztény közösségek és más kisebbségi csoportok üldözése, illetve a népirtás határát átlépő erőszak kíséri.



A FIDESZ totálisan beállt a legsötétebb Rothschild-NWO célkitüzések mögé.

 

süti beállítások módosítása