Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hazánk számára az Európai Unió, – egy kész ráfizetés

2014. november 20. - Andre Lowoa

Illusztráció - SzRTI

- Az Unió sokkal több pénzt visz el tőlünk, – mint amennyit ad -

Az éves nemzeti össztermék 30%-ka áramlik az EU-ba, miközben az onnan beérkező támogatások, – mindössze a nemzeti össztermék 1%-át teszik ki…

Lóránt Károly közgazdász, számításai szerint, az Európai Unió sokkal több pénzt visz el a magyaroktól, mint amennyit ad.

Az a tény, hogy 2004 és 2008 között nettó 30 milliárd euró jövedelem átutalás ment ki Magyarországról, – miközben  ennek csak az egyhatoda érkezett hozzánk uniós támogatásként, – mutatja, hogy nem a demokráciáról, a szolidaritásról és a felzárkózásról van szó, amikor az államok feletti brüsszeli bürokrácia erőlteti a vertikális integrációt. Brüsszel így akarja véglegesíteni a periféria államainak a függőségét a centrumországoktól, – garantálva a pénzhatalmi elit számára az extraprofitot.

Hasonló következtetésre jutott Pavics Lázár pénzügyi szakértő is, aki megállapította, hogy a nemzeti össztermék 30%-ka áramlik az EU-15-ök országaiba, miközben az Európai Unióból beérkező támogatások a bruttó nemzeti össztermék 1%-kát teszik ki.

Az, aki a Központi Statisztikai Hivatal, az Állami Számvevőszék, a Magyar Nemzeti Bank, valamint az Eurostat adataira támaszkodik, kénytelen megállapítani, – hogy hazánk számára az Európai Unió óriási ráfizetés. Magyarország már a csatlakozást megelőzően sok veszteséget okozó előnyöket biztosított az Európai Közösségnek, majd az Európai Uniónak.

Ezúttal csak a 2011-es év adatait ismertetjük:

Ebben az évben 7858 milliárd forint áramlott külföldre EU-s partnereink országaiba, – miközben az EU támogatásként összesen 329 milliárd forint érkezett Magyarországra. (Mindezt Pavics Lázár által készített dokumentumok alapján állítjuk, amelyeket szívesen átadunk hivatalos szakértőknek tanulmányozásra).

Hivatkozunk Matolcsy György MNB elnök adataira is, amelyeket még nemzetgazdasági miniszterként hozott nyilvánosságra:

Az ő számításai szerint évente átlagosan 8500 milliárd forint áramlik külföldre. Ez az, ami hozzávetőlegesen a nemzeti össztermék 30%-kát teszi ki.

Ezzel áll szemben az a másik adat, hogy az EU-ból érkezett támogatások csak a GDP 1%-kát érik el!

Matolcsy György számításai szerint a legtöbb pénzt, – a külföldre eladott belföldi monopóliumok útján viszik ki az országból. Ez 3000 milliárd forintot tesz ki évente.

Az EU-tagság növelte a felesleges bürokráciát is. Ez Magyarországnak 2000 milliárd forintot jelent. További 2000 milliárd forint veszteséget okoz az adókikerülés, – az állami pazarlás pedig további 600 milliárdos kiáramlást okoz. Magyarország az államadósságra fizetett túl magas kamaton évente 500 milliárd forintot veszít. Ehhez hozzáadódik  az az évi 100 milliárd forint, amely a túlzottan magas valutatartalék miatt terheli a magyar társadalmat.

Ez az adatsor nem teljes, csak szemléltetni akartuk, hogy miből keletkezik az a nagy jövedelemkiáramlás, amely 2004 óta sújtja Magyarországot.

Drábik János – Forrás: drabikjanos.com

süti beállítások módosítása