Kétezer futball-huligánt szerveztek ma a Kossuth-térre egy tüntetésre órákkal azelőtt, hogy a belvárosban megkezdődik a fővonalú média teljes skálája által beharangozott, internetadó elleni tüntetés. A megmozdulás alig egy órája ért véget, így a kétezres tömegből néhány száz fős, látszólag egyelőre tanácstalan keménymag várakozik a belvárosban. Nem kizárt, hogy ezek a csoportok bekapcsolódhatnak a délután 6-kor kezdődő, a internetadó bevezetése ellen meghirdetett tömegdemonstrációba is, ami valószínűsíti, hogy provokátorok a kormányellenes tüntetés radikalizálására készülnek.

Mint ismeretes, a kormány is számít egy az amerikai titkosszolgálat által szervezett felforgatási kísérletre. Idén februárban Kijevben ugyanezzel a módszerrel távolították el az ukrán kormányt a nyugati titkosszolgálatok: a nagy létszámú, ám békés civil tüntetésbe futball-huligánok és szélsőjobboldali csoportok aktivistái szivárogtak be, akik összecsapásokat provokáltak ki a tüntetők tömege és a rendőri erők közt. Ennek következményei ismeretesek; a kormányfő lemondott, az államfőnek el kellett hagynia az országot, Kijevben pedig egy olyan kormány jutott hatalomra, ami Washington céljait maximálisan kiszolgálja.

Igen sokatmondó, hogy a Kossuth-téren nem tegnap vagy valamelyik másik nap jelennek meg az ultrák, hanem éppen azon a napon, amikor vélhetően civilek tízezrei vonulnak majd utcára a belvárosban. Mindez valóban azt jelenti, hogy Washingtonban "magasabb fokozatra kapcsolták" az Orbán-kormány elleni politikát.

A Kijevben zajló felforgatás sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy a CIA el tudta hitetni a hazai szélsőjobboldali szervezetekkel, hogy a kezdődő kormányellenes tiltakozásokat saját hasznukra fordíthatják és részesülnek a hatalomból. Ennek következménye egy az ország területi egységét megbontó háború lett, amiben az amerikaiak báb-kormánya az első sorba küldte meghalni a jobboldali fiatalokat.

Reméljük, hogy a magyarországi jobboldal tanult az ukrán példából és nem ringatják magukat abba az illúzióba, hogy az internetadó elleni tüntetésbe bekapcsolódással további szavazatokat szerezhetnek.



http://www.hidfo.net/2014/10/26/ultrakkal-vegyitenek-ossze-az-internetado-ellen-tuntetoket-kijevi-forgatokonyv-budapesten









Az “internetadó-ellenes” fölforduláson való részvételre, illetve annak támogatására buzdított Neelie Kroes, az Európai Bizottság digitális ügyekben illetékes alelnöke.

kroes

A felhívásakor még hat napig regnáló (október 31-éig) biztosi feladatokat ellátó Neelie Kroes hivatalos Twitter-csatornáján azt sürgette, mindenki csatlakozzon vagy támogassa a vasárnap délután 6 órakor kezdődő tüntetést. Kroes egyúttal közzétette a tüntetést szervező Facebook-oldal linkjét is, így csapva reklámot a mára már egyértelműen kormányváltóvá vált tegnap megejtett balhénak.
Itt csak annyit jegyeznénk meg, hogy tavaly Viviane Reading – másik uniós madam – Orbánék legitimitációjának megkérdőjelezését tűzte zászlajára! Pedig akkor még hol volt “internetadó – terv” meg paksi szerződés? (De TERV Orbánék megdöntésére már volt!)

http://balrad.wordpress.com/2014/10/27/felszolitas-brusszelbol-tuntessetek-magyarok/




Ha van rajt' sapka azért, ha nincs, akkor azért bukik a Fidesz

Alapos érzelmi-indulati előkészítést követően az internetadó elleni tüntetés átvonult a Fidesz-székház elé, hogy követeljék az új adónem eltörlését. Mielőtt nekiindult a tömeg, hogy végighaladjanak az Andrássy úton, Gulyás Balázs, a megmozdulás főszervezője az internetadó elleni tiltakozást kormányellenes agitációvá alakította át. Azt mondta; "a kormánynak 48 órája van".

Mindez nyilvánvalóan nem az internetadó visszavonására vonatkozik, - akik tisztában vannak azzal, hogyan zajlik a politika, azok jól tudják, hogy ez Washington ultimátuma volt az Orbán-kormánynak. A kormány pedig minden bizonnyal tisztában van azzal, hogyan zajlik a politika.

Amint a tömeg megérkezett, az ultrák is nekiindultak és a várakozásoknak megfelelően átvonulnak a Fidesz-székház elé, így a két tömeg egybeolvad. Az amerikai felforgatás szokványos menetrendje szerint most következik az a felvonás, amikor provokátorok összeütközést kényszerítenek ki a jelen lévő rendőrökkel. Ha a rendvédelmi erők nem lépnek fel a provokátorokkal szemben, azok behatolnak a Fidesz székházába, és holnapra azzal lesz tele a nemzetközi média, hogy a feldühödött tömeg felforgatta a Fidesz székházát, és ebből látható, hogy a nép elutasítja a Fidesz-kormányt. Ha a rendőri erők fellépnek a provokátorok ellen, holnapra azzal lesz tele a nemzetközi média, hogy a gonosz diktatúra sárba tiporja a tüntetők jogait, és túlzott erővel lépett fel a tüntetőkkel szemben. A nyugati országok ez esetben el fogják ítélni a gonosz Fidesz-diktatúra agresszív fellépését, és követelni fogják, hogy a kormány tartson be mindenféle emberi jogi normákat.

Hogy egy klasszikusra hivatkozzunk - ahogy Hofi Géza is mondotta; ha van rajt' sapka, azért, ha nincs, akkor azért verik meg. Az események irányából mostanra jól látható, amit eddig is tudni lehetett; hogy az Orbán-kormány számára ugyanúgy nem lesz sikeres a kétkulacsos politika, ahogy a Washington által megbuktatott Azarov-kormány számára sem volt az. Ha van rajt' sapka azért, ha nincs, akkor azért verik meg az Orbán-kormányt. Itt az idő; dönteni kell, hogy kelet, vagy nyugat.

http://www.hidfo.net/2014/10/26/ha-van-rajt-sapka-azert-ha-nincs-akkor-azert-bukik-fidesz