Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Bármennyire is akarja, nem tudja eltörölni saját múltját Orbán Viktor, mérsékelt atlantista miniszterelnök.

2014. szeptember 30. - Andre Lowoa

Az ATV "Tele van a kormányzat Soros-fiókákkal" címen hozott le egy rövid összesítést azokról a politikusokról, akik Soros György pénzén tanultak, és a mai napig meghatározó pozícióban vannak. Látható, hogy bármennyire is nem tetszik az egyeseknek, az Orbán-kormány nyugati gyökerei a közélet meghatározó témájává válnak.

Miközben Orbán a "liberális szekta főpapjairól" beszél, valójában ma is vezető pozíciókat töltenek be olyan személyek, akik főpapjai ennek a szektának. Orbán Viktor, Németh Zsolt és Szájer József Soros pénzén tanult nyugati egyetemeken. Orbán Soros ösztöndíjával tanulta az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét, ami gyakorlatilag arra volt egyfajta felkészítés, hogyan kell létrehozni és felfuttatni egy liberális pártot. Azt követően Orbán visszatért Magyarországra, és Fidesz néven liberális pártot alapított.

Hídfő.net | Orbán Viktor

Eközben nyugati liberális kiképzést kaptak más politikusok is, akik máig meghatározó pozíciót töltenek be a kormányzati struktúrában és a magyar közéletben is. A Soros György által alapított Közép-Európai Egyetem nem tandíjas, hanem ösztöndíjas, vagyis az amerikai tőzsdeguru fizetett azért, hogy ezek a fiatalok nyugaton szocializálódjanak. Amit ezek a fiatalok a későbbiekben megvalósítottak Magyarországon, az volt az ellentétezés.

Grúber Károly nagykövet, a brüsszeli állandó képviselet kül- és biztonságpolitikai hivatalának vezetője a Közép-Európai Egyetemen és a New York State University-n, Soros pénzén kapott politológus diplomát. Kumin Ferenc, a második Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára szintén, ő jelenleg az Egyesült Államokban működik a magyar képviseleten. Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi szóvivője 1992-ben került be a Közép-Európai Egyetemre, ahol később PHD fokozatot is szerzett. Később szintén Soros György pénzén Oxfordban tanult a The Queen’s College-ban. Orbán Gábor, adó- és pénzügyekért felelős államtitkár Soros György pénzén tanult Dallasban, a St. Mark’s School of Texas-on. Szeptember elsejétől az OECD Nemzeti Tanács elnöke. Jeszenszky Géza, a második Orbán-kormány oslói nagykövete a Soros Alapítvány kuratóriumában tevékenykedett.

A Soros alapítvány szakértőjeként működött Chikán Attila, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere is. A Soros alapítványtól került ki a második Orbán-kormány külügyi államtitkára, Cséfalvay Zoltán, aki később Matolcsy György helyettese volt a Nemzetgazdasági Minisztériumban, valamint a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Hörcsik Richárd. Ezek a személyek a mai napig meghatározó pozíciókat töltenek be, a magyar közélet formálásában aktívan részt vesznek, vagyis levonható a következtetés, hogy a mai napig Soros György pénze fejt ki hatást a magyar közéletre.

Ugyan Orbán Viktor kétségbeesett próbálkozásokat tesz arra, hogy nyugati gyökereit eltüntesse, liberális mentorait pedig megtagadja, elkerülhetetlen, hogy ez a téma a közéletbe is utat törjön. Ahogy a rendszerváltáskor társadalmi vitát kellett nyitni a korábbi rendszerről, most is társadalmi vita fog kezdődni a rendszerről, ami nemsokára a múlt részévé válik. Talán Orbán azt gondolja, hogy ha a kommunisták öltönyt húzhattak és vállalati vezetők lehettek, ő liberálisként megcsinálhat valami hasonlót. Nem fog menni. Valaki mindig jelen lesz, és emlékeztetni fogja a közvéleményt, hogy Soros pénze még mindig működésben van.


http://www.hidfo.net/2014/09/30/orban-viktort-kiserti-mult

süti beállítások módosítása