Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Európa megosztottságát számolták fel, és a “szabadságnak nyitottak szabad utat” a “vasfüggöny” és a berlini fal lebontásával.

2014. június 15. - Andre Lowoa


vasf

Nos-akik anno bőszen munkálkodtak ezen létesitmények lebontásán, a szabadság és a demokrácia kiterjesztésén-az azóta eltelt idő során nem pihentek.
Épitgetnek falakat. Meg “vasfüggönyöket”! Izrael meg az USA védelmében. Természetesen a szabadság és a demokrácia védelmében, a “terrorizmus” meggátolása céljából.

                            Fal Izrael köré! A Gonosz ellen! Fő a biztonság! Meg a demokrácia!

Fal a mexikói-amerikai határon! A demokráciát védeni kell!
Nem is csoda, hogy a Közel-keleti és az óceánon túli falépitési láz átragadt Kolomojszkijra is! Ő is álmodott egy szép, nagy, hosszú valamit. Elválasztandó Ukrajnát Oroszországtól. Egy Ukrán Nagy Falat! Jó 2000 km. hosszút. De fő a biztonság!-nem csak falban gondolkodik Dnyepropetrovsz korlátlan ura. Komplexebb létesitményt óhajt. Már terveket is készitetett. Ime:

Hirek szerint az ötlet elnyerte Valcman Nyalókakirély tetszését is! Hitestárs ötlete csak jó lehet! Az érdekközösség is megvan. A rávalót meg majd kiizzadják az ukránok.
Meglehet már a kivitelezés fővállalkozója is megvan. Nem lennénk meglepve, ha Kolomojszkij neve a konzorciumban szerepelne.
https://balrad.wordpress.com/2014/06/15/az-ukran-nagy-fal-otlete/
süti beállítások módosítása