Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kína területi egységének megkérdőjelezésével és felforgatással vádolja a Pentagont

2014. június 01. - Andre Lowoa
A kínai Népi Felszabadító Hadsereg vezérkarának tagja, Wang Huanzong altábornagy az ázsiai-csendes-óceáni biztonsági fórumon azzal vádolta Chuck Hagelt, hogy Kína destabilizálására törekszik és megkérdőjelezi Kína területi integritását. Az altábornagy szerint Kína csak kölcsönös tiszteleten alapuló nemzetközi kapcsolatokat hajlandó elfogadni, aminek az amerikai külügy tevékenysége nem felel meg.
Kína a Csendes-óceán Kínához közeli szigetvilága területén jelentős olaj- és gáztartalékkal rendelkezik, melynek kitermelése megkezdődik a közeljövőben. Ugyanezen szénhidrogén-tartalékokra Brunei, Vietnám, Malajzia, Tajvan és a Fülöp-szigetek is igényt tart, a területi követeléseket pedig az amerikai külügy támogatja, miközben a Pentagon csapatokat állomásoztat a térségben.
A kínai haditengerészet már megtette a szükséges ellenlépéseket az amerikai probléma kezelésére. Idén februárban a Népi Felszabadító Hadsereg Jin osztályú tengeralattjáróit kivezényelték a Csendes-óceán északi területeire, ahol járőrfeladatokat látnak el. Erre a járőrfeladatra magukkal vittek egységenként több atomtöltetet, valamint a nukleáris robbanófejet több mint 14000 kilométerre eljuttatni képes ballisztikus rakétát. Az amerikai haditengerészet akkori jelentése szerint ezeknek a tengeralattjáróknak már több amerikai állam, köztük Washington is elérhető távolságban van.
Az amerikai haditengerészet jelentése szerint a Jin osztályú tengeralattjárók képesek lennének atomcsapást mérni Hawai, Alaszka, valamint az Egyesült Államok nyugati tagállamainak területére.
Ez lett Hillary Clinton Távol-Kelet-politikájának eredménye. A kínai diplomácia most sarokba szorítja az amerikai külügyet, ami kénytelen lesz elismerni Kína területi egységét. Ebben az esetben a Kínához közeli, térségi országokban éles külpolitikai fordulat következhet be, hiszen látni fogják, hogy az USA többé nem meri nyíltan támogatni őket. Ha az USA nyíltan támogatná őket, Washington már akkor is lőtávolságban van. Az amerikaiak nem mernének nyílt katonai konfliktust kezdeményezni a Csendes-óceánon. Annak az időnek már vége, amikor Washington erőpozícióból tárgyalhatott a keleti nagyhatalmakkal.


http://www.hidfo.net/2014/06/01/kina-teruleti-egysegenek-megkerdojelezesevel-es-felforgatassal-vadolja-pentagont

süti beállítások módosítása