Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kis geopolitikai groteszk - a "nácivadászok" a szélsőjobbot bízták meg a Lenin-emlékmű felrobbantásá

2014. május 30. - Andre Lowoa

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szervezet elfogta a Jobb Szektor több tagját a Krím-félszigeten, akik Szimferopolban készültek terrortámadásra. A szervezet tagjai kormányhivataloknál, az Egységes Oroszország párt képviseleténél és Szimferopolban egy Lenin-szobor mellett készültek robbanószerkezeteket elhelyezni. A SZBSZ emberei rajtaütést hajtottak végre a szervezet tagjainak feltételezett tartózkodási helyén, ahol robbanóanyagokat, lőfegyvereket, lőszereket, építőiparban használatos védőfelszereléseket, valamint gázmaszkokat foglaltak le.
A gyanúsítottak bevallották, hogy a Jobb Szektor tagjai, és a vallomás alapján a szervezet a társadalmi-politikai helyzet destabilizálására készült a Krím-félsziget területén. Az ukrán kormány már kérvényezte a terroristák kiadatását, és teljes jogi védelmet biztosít a Jobb Szektor tagjai számára.
Korábban a szervezet vezetője, Dimitrij Jaros bejelentette, hogy különítményeket hoznak létre, melyeket az országból függetlenedő területeken gerillaharc folytatására fognak kiképezni. A Jobb Szektor tagjait korábban besorozták a Nemzeti Gárdába, az állam nyugati hitelekből pénzeli és fegyverzi őket a dél-keleti régiókban folytatott pusztításra. Ukrajna részének tartják a 80-90%-os orosz lakosságú területeket, és a nemzeti egység sértésének nevezik a más nemzet által többségben lakott területek függetlenedését, vagyis a szélsőjobboldal túlnyomó többségére jellemző sovinizmus mintapéldányai.
Hídfő.net | Jobb Szektor
A SZBSZ által elfogott "gerillákkal" feltehetőleg példát statuál majd a bíróság. A nyugati média továbbra is hallgat arról a tényről, hogy miközben a nyugati országok élesen elítélnek mindenfajta szélsőjobboldalt, ugyanezen országok hitelekkel működtetnek egy illegitim kormányt Kelet-Európában, ami fegyverzi és a nyugat pénzén zsoldosként működteti a szélsőjobboldalt.
A modern Európában az európai ember alapvető értékei, valamint az azokat helyettesítő ideológiák is abszolút másodlagossá váltak. Pénzért mindenre lehet embert találni. Így történhet meg, hogy az "antiszemitizmust" tűzzel-vassal irtó nyugati országok egy közbeiktatott "kormányon" keresztül hitelekkel működtetnek egy szélsőjobboldali szervezetet, ami, mivel kiszolgálja a nyugati érdeket, a nyugati országokat nem igazán érdekli, hogy eközben néhány zsinagógát is felgyújt. Ugyanekkor a hátországban, Nyugat-Európában tovább dübörög az antiszemitizmus elleni harc, és embereket 18 évre börtönöznek be olyan dolgokért, aminek végrehajtásáért - ugyanezen országok - Ukrajnában vagyonokat fizetnek ki.
Fogalmazhatunk úgy is, hogy a nyugat hallgatólagos megállapodásban van a Jobb Szektorral: kiélhetik oroszellenességüket, és ehhez anyagi támogatást kapnak, mert ezzel a nyugat geopolitikájának megfelelően cselekszenek. Ezért az érdekegyezésért cserébe pedig a nyugat szemet huny olyan dolgok felett, amiért Nyugat-Európában életfogytiglant adnának.

http://www.hidfo.net/2014/05/30/kis-geopolitikai-groteszk-nacivadaszok-szelsojobbot-biztak-meg-lenin-emlekmu

süti beállítások módosítása