Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az ukrán államfő Izraelben szerepelt Ukrajna leggazdagabb zsidóinak listáján

2014. május 30. - Andre Lowoa

Jakov Dov Bleich kijevi főrabbi interjút adott az ukrán állami televízióban, ahol elmondta, hogy nem tudja komolyan venni azokat a vádakat, miszerint Ukrajnában a haszid közösség komoly veszélyben lenne, hiszen az államfő szintén zsidó. A rabbi elmondása szerint az államfőnek megválasztott Porosenko régóta személyes kapcsolatot és igen jó viszonyt ápol az ukrán zsidó közösségek vezetőivel. Emellett azt is elmondta, hogy Porosenko igazi neve Valtsman, és tavaly szerepelt a Forbes izraeli kiadásának Ukrajna leggazdagabb zsidóiról készített listáján.
Hídfő.net | Kijevi főrabbiJakov Dov Bleich, kijevi főrabbi
Porosenkot (Valtsmant) akkor sokkolta, hogy megjelent ezen a listán és kérvényezte, hogy távolítsák el a nevét. Mielőtt eltávolították a nevét a listáról, a Forbes izraeli kiadása hiánytalanul közölte is Porosenko életrajzát, vagyis nem egyszerű névegyezésről van szó. A kiadvány szerint az értékelést több tanulmány alapján, valamint saját forrásból állították össze.
Mint kiderült, a szintén zsidó származású ügyvezető elnök Turcsinov helyett egy újabb zsidó államfőt juttattak pozícióba, miközben a két nép szinte kivétel nélkül zsidóellenes fegyveres erői egymást gyilkolják. Az ukrán Nemzeti Gárda fő ütőerejét a Jobb Szektor alakulatai adják, a dél-keleti régiók népi milíciái kapcsán pedig a nyugati tudósítók csak azért nem aggatják fel azonnal az antiszemita jelzőt, mert a kommunista szimbólumok mellett azt nem tudnák hova tenni.
Ukrajnában az államfő a hadsereg főparancsnokaként utasításba adta az általános mozgósítást, melynek eredményeként folyamatosan küldik a frontra a fiatalokat, akik százával halnak meg az államfő utasítására. Porosenko megválasztását követően még agresszívabb offenzívát kezdett az ország dél-keleti részében, és Krím visszafoglalásával fenyegetőzött.


http://www.hidfo.net/2014/05/30/az-ukran-allamfo-izraelben-szerepelt-ukrajna-leggazdagabb-zsidoinak-listajan

süti beállítások módosítása