Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Tiltott lőszereket használ a kijevi latorhad

2014. május 28. - Andre Lowoa

Rubezsnoje tegnapi ostrománál ismét a nemzetközi hadijogba ütköző cselekményt követett el a kijevi hiénahatalom lastorhordája.
Robbanólövedékeket lőttek ki ugyanis kézifegyvereikből és géppuskákból a zsoldosok. Ennek a lövedéknek az alkalmazását először 1868-ban tiltották be, majd a hágai nemzetközi egyezmények 1899-ben és 1907-ben a tilalmat kodifikálták is.

Rubezsnoje önvédelmisei erői parancsnokságának képviselője ma délelőtt arról tájékoztatta a sajtót, hogy a tegnapi és az éjszakai harcok során tapasztalták a latorhorda által kilőtt rabbanólövedékek becsapódását. Az ordashad lakóházakra tüzelt ezekkel a lövedékekkel.
Azt csak mi (Bal-Rad) jegyezzük meg, hogy mit lehet elvárni egy olyan zsoldoshordától, amely civilekre lövöldöz?! Amely lakótelepekre, kórházakra, sebesültszállitó járművekre, kollégiumokra lő tüzérséggel és aknavetőkkel?! Amely ENSZ-felségjellel ellátott csatahelikoptereket vet be a bosszúhadjárata során?!
EGY ILYEN LATORHORDA BÁRMIRE KÉPES! GÁTLÁSTALAN TÖMEGGYILKOSOK!
(Forrás: russian.rt.)