Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Beindult a tőkekivonás, elő akarják idézni a magyar államcsődöt

2014. május 28. - Andre Lowoa

Egyre gyorsulva vonják ki a külföldi bankok forrásaikat Magyarországról, és az első negyedév pénzmozgási adatai alapján az is kiderült, hogy nem csak a külföldi bankok, de a hazai pénzemberek is menekítik a vagyonukat. Három hónap alatt a "lakosság" 130 milliárd forintot vont ki a banki betétekből, ezzel tovább folytatódott a vagyonkivonás. Ugyanennyi idő alatt a külföldi pénzintézetek 1200 milliárd forintot vontak ki az országból. Ez az összeg többnyire az anyabankok által, a magyar leányvállalataiktól kivont pénz, ami közel duplája az előző negyedéves adatnak, pedig már az is a korábbiakhoz képest rekord összeg volt.
Pontosan két hete a Templeton alapkezelő visszavásároltatta a birtokában lévő magyar államkötvények nagy részét, az augusztusban lejáró kötvényekből mintegy 142 milliárd forintnyit. A tőkemozgások alapján a befektetők azt valószínűsítik, hogy a magyar állam még a nyár vége előtt fizetésképtelenné válik. Vagyis folyamatban van egy széleskörű piaci művelet a magyar államcsőd előidézésére, ami kellően hatékony ellenlépések hiányában még az ősz előtt bekövetkezhet. A Templeton visszavonulását követően velószínűsíthető lett, hogy a hitelminősítők is aktivizálják magukat, a közeljövőben Magyarország leminősítési hullám célpontja lehet.
A bankok és a nemzetközi befektetők a politikailag korrekt indoklás szerint az ukrajnai feszültségek továbbterjedésétől tartanak.
Ukrajna a leminősítés és tüntetések után - a bankautomaták kiürültek
http://www.hidfo.net/2014/05/28/beindult-tokekivonas-elo-akarjak-idezni-magyar-allamcsodot