Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

A kapitalizmus elpusztítja önmagát

2014. május 28. - Andre Lowoa

A kapitalizmus elpusztítja önmagát, ha a bankárok nem látják be, hogy kötelességük tenni egy igazságosabb társadalomért – jelentette ki a Bank of England vezetője egy londoni bankár-konferencián.
Mark Carney szerint a jelenlegi gazdasági trendek és főleg a bankok és bankárok magatartása alapvetően kérdőjelezi meg a kapitalizmus keretei kötött társadalmi szerződést és egyre erősödnek az egyenlőtlenségek. A bankvezér komolyan kritizálta a bankárokat és kétségbe vonta, hogy azok etikai szabályok szerint járnak-e el. Álláspontja szerint azok a kereskedők, akik nem felelnek meg a legmagasabb követelményeknek, azokat száműzni kell a szakmából. Carney szerint a válságból való minél gyorsabb kilábalás érdekében a radikalizálódó piac és a gyenge szabályozás miatt lényegében eltűnt az igazságos kapitalizmus. Szerinte ezt a folyamatot úgy lehetne megállítani, ha a vállalatok és vezetőik belátnák a felelősségüket a rendszerre nézve.
Az előadást egyébként a helyszínen követte figyelemmel Bill Clinton vot amerikai elnök is.
(vs)