Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Oroszország világhatalmi pozíciójának visszaállítása a végéhez közeledik-a Nyugat főpróbája elbukott

2014. május 27. - Andre Lowoa

Vlagyimir Putyin a 18. Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon fejtette ki, hogy "Annak érdekében, hogy az USA LNG [Liquefied Natural Gas - cseppfolyósított földgáz] üzlete beinduljon, ki kell építeni az ehhez szükséges infrastruktúrát mind Európában, mind az Egyesült Államokban. Ez mind pénzben is, időben is nagy befektetés." Felhívta továbbá a figyelmet, hogy "Az ázsiai piacon a földgáz ára épp most emelkedett az 1.6-szorosára. Szerintem egyértelmű, hogy ha az amerikai LNG-vel foglalkozó cégek arra a piacra fókuszálnának, több profitra tehetnének szert."

Hídfő.net | LNG töltésére képes kikötő, Texas, USALNG töltésére képes kikötő, Texas, USA.

Az orosz elnök ezzel arra célzott, hogy ha az amerikai vállalatok továbbra is az európai piacot erőltetik az Államok kormányának parancsára, le fognak maradni a Nagy Ázsiai Gázüzletről. Az amerikai LNG-vel foglalkozó cégek viszont nem nagyon tehetnek mást, az Egyesült Államok kormánya ugyanis függetleníteni akarja az EU-t az orosz gáztól, hogy szélesítse a szakadékot a két tömb között. Miért kell szakadék a két tömb közé?

Látható, hogy Obama népszerűségébe került az eddigi Oroszország elleni gazdasági fellépések sorozata, arról nem is beszélve, hogy csak a NASA hozzávetőlegesen 350 millió dollárt bukott. Obama és a mögötte álló pénzügyi hatalmi tömb Oroszország elleni bosszúhadjárata a visszájára sült el. Putyinnak végre volt oka kidobni az országból az olyan nemkívánatos gazdasági szereplőket, akik nem csináltak mást, csak kiépítették Oroszországban is a világméretű pénzügyi monitorozó rendszerüket.

A külső pénzügyi szereplők ilyen irányú megszabadulásával Oroszország végre képes volt a saját fizetési rendszerére átállni, ezzel elejét vette a pénzügyi kémkedésnek, és ami a legfontosabb: egy potenciális pénzügyi lezárása Oroszországnak az USA / EU utasításra mostantól csak az országhatáron kívülre működik, az országban a Sberbank PRO-100 rendszere miatt az Oroszországon belüli pénzmozgás digitálisan nem áll le nyugati parancsra ezentúl. Az új orosz Nemzeti Fizetési Rendszer azonban itt nem áll meg. Tárgyalások már folynak, hogy az Eurázsiai régió is átáll erre a rendszerre, kezdve elsőnek az Oroszországgal szembeni kereskedelmi kifizetések ezen rendszeren keresztül történő rendezésére.

Hídfő.net | Vlagyimir Putyin és Hszi Jinping Vlagyimir Putyin orosz és Hszi Jinping kínai elnök - Putyin a történelmi, 400 milliárdos gázüzlettel tette fel a pontot a nyugati hatalmi tömb térdre kényszerítésére.

Amennyiben az orosz rendszert adaptálja a Kínai fél is, onnantól Oroszországot sarokba szorítani gazdaságilag nagyon nehéz lesz - ennek a főpróbának a bukását nézhették végig a kedves olvasók az elmúlt 3 hónapban, a neve ukrán krízis volt. Oroszországot nem sikerült karanténba zárni se pénzügyileg, se gazdaságilag. A nyugat gyengeségei és érdekérvényesítő képességének romlása viszont nagyon jól kijött, ebből az orosz vezetők és elemzők sokat tanultak, mindezt az Államok kárára.

Félreértés ne essék. A Nyugat gond nélkül feláll ebből a térdelő pozícióból. Még.

Nagy Kálmán

süti beállítások módosítása