Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Kína biztonsági kockázatként kezeli az IBM szervereket

2014. május 27. - Andre Lowoa

Peking felszólította a nemzeti bankokat, hogy cseréljék le az IBM szervereket hazai gyártású szervergépekre, hogy az Egyesült Államok globális elektronikai felderítése számára ne legyen könnyű préda az ország bankrendszere. A Pénzügyminisztérium a bankok által használt IBM szerverekre mostantól biztonsági kockázatként tekint, melyek a kínai pénzügyi rendszer egészét fenyegetik.
Hídfő.net | IBM
A döntést megelőzően a kormány elrendelte, hogy az állami nagyvállalatok szakítsanak meg minden kapcsolatot az amerikai tanácsadó cégekkel, beleértve a McKinsey és Boston Consulting Group cégeket. A két vállalatot azzal gyanúsítják, hogy üzleti titkokat adtak ki Washingtonnak.
Napokkal ezelőtt az amerikai Igazságügyi Minisztérium kémkedéssel vádolt meg több kínai kormánytisztviselőt, akik a vádak szerint elektronikai felderítést működtettek az USA területén. Peking azonnali válaszreakciót helyezett kilátásba arra az esetre, ha az amerikaiak tovább gördítik az ügyet.
Állítólag a kínai katonai hírszerzés feltörte az Alcoa, a US Steel, a Westinghouse és más vállalatok szervereit. Amerika diplomáciai problémává emelte az ügyet, pedig nyilvánvaló, hogy az USA valamennyi országban elektronikai felderítést folytat. Kína szóvá tette a kettős mércét, majd válaszreakciója ennek megfelelően az lett, hogy szintén nyílt diplomáciai problémává emelték a témát. Az Egyesült Államok ennek eredményeként elveszítheti szövetségeseit, a partnerországokban már most politikai feszültségeket okoz az amerikai "mindent látó szem".

http://www.hidfo.net/2014/05/27/kina-biztonsagi-kockazatkent-kezeli-az-ibm-szervereket