Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Moszkva deportálással bünteti a szexuális zaklatást, ha bevándorló követi el

2014. március 09. - Andre Lowoa

Moszkvában a törvényhozók egy olyan törvény előkészítését végzik, ami a nemi erőszakhoz mérhető súlyosságúvá nyilvánítja a szexuális zaklatás minden formáját. Súlyosbító körülményként merül fel, ha a bűntény áldozata az elkövetőnek alárendelt helyzetben van (alkalmazottja, gyermeke, stb.). Emellett szerepel egy kitétel, ami vélhetően kiveri majd a biztosítékot a nyugati támogatású nem-kormányzati szervezeteknél. Ugyanis ha a szexuális zaklatást elkövető személy bevándorló, amellett, hogy jókora pénzbüntetést kell fizetnie, azonnal deportálják az országból.

A törvényjavaslatot előterjesztő Oleg Nilov a nők védelmének céljából terjesztette be a javaslatot. Hozzátéve, hogy az orosz fiatalok egyre nagyobb számban vannak kitéve a bevándorlók által elkövetett szexuális zaklatásnak. A szórakozóhelyeken, vagy a nyílt utcán elkövetett támadások száma megnőtt az utóbbi években. Emiatt Oroszországban érvényben van egy törvény, ami a nemi erőszakot 1 év munkatáborral bünteti. Egyelőre zajlanak a viták a büntetés mértékéről, javaslat szerint az elkövető első alkalommal komoly pénzbüntetést kell fizessen, második alkalommal (azaz visszaesés esetén) a nemi erőszakra vonatkozó törvény az irányadó.

Újítás, hogy az áldozatok bejelentését csak egy szemtanúval kell alátámasztani, hogy a vád megállja a helyét. A budapesti éjszakai életre is ráférne egy ilyen törvény, különösen az utóbbi években rendszeressé váló, több személy (általában cigányok) által elkövetett nemi erőszak és gyilkosságok miatt. Nagyon hamar megtisztulna az ország a kormány által befogadott, összeférhetetlen elemektől, melyeknek a menedékjog megadása után első útjuk az éjszakai éltbe és szórakozóhelyekre vezet, és potenciális veszélyt jelentenek minden fiatal magyar lányra, aki sötétedés után egyedül mer kimenni az utcára.


http://www.hidfo.net/2014/03/09/moszkva-deportalassal-bunteti-szexualis-zaklatast-ha-bevandorlo-koveti-el

süti beállítások módosítása