Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Megkezdődött Ukrajna kettészakadása (Mj: amit pedig kapni fogunk,azt meg fogjuk élni,de ellene nem t

2014. február 23. - Andre Lowoa

Az atlantisták által megpuccsolt ukrán parlament kinevezte Alexander Turcsinovot az ország ideiglenes megbízott elnökévé. Kijevben és az ország nyugati felében Turcsinov (az első Timosenko-kormány idején az ukrán titkosszolgálat vezetője) fogja ellátni az elnöki feladatokat. Az elnökválasztást május 25-re tűzték ki, valamint azt is bejelentették, hogy február 25-ig új kormányt alakítanak. Mivel Turcsinov elnökké kikiáltása nélkülöz minden jogi alapot, a kormányalakítással egy illegitim elnök ki fog nevezni egy illegitim kormányt. Az ország nyugati részén azonban egyelőre sikeres puccsot hajtottak végre az atlantisták, így Turcsinovot az ellenzék és a nyugati államok is ukrán elnökként fogják kezelni.

Alexander Turcsinov - egy újabb díszpéldány

Julia Timosenko már telefonos egyeztetést folytatott John McCain arizonai szenátorral. Ő az az amerikai politikus, aki minden NATO beavatkozás előtt feltűnik és anyagi támogatást, katonai összeköttetéseket biztosít a nyugat által szervezett "ellenzéknek". Ukrajna esetében McCain a szomszédos országokat is végigjárta, majd miután a területi követeléseket közvetítő külügyminisztereket Janukoviccsal összehozta, megbeszéléseket folytatott a nyugati államok által a jövőben hiteles ukrán kormánnyá kikiáltott helytartókkal. McCain tárgyalt a homoszexuális Vitalij Klicskoval, a frissen kiengedett Timosenkoval, valamint a szintén zsidó, épp az imént ideiglenes elnökké kikiáltott Turcsinovval.

Tegnap Ukrajna dél-keleti régiói, valamint a Krím-félsziget autonóm köztársasága bejelentette, hogy vállalja az alkotmányos rend fenntartását Ukrajnában, beleértve Kijevet is. Ennek az alkotmányos rendnek a megtestesítője államfőként pedig egyelőre Janukovics. Ma a Harkovban rendkívüli tanácskozásra összehívott kongresszus már nem beszélt Kijevről, mostanra csak az ország dél-keleti régiójáról beszélnek az alkotmányos rend fenntartása kapcsán. A helyi hatóságok azonban mai nyilatkozatukban egyértelművé tették, hogy nem fogadják el alkotmányosnak a Kijevben működő törvényhozás által hozott döntéseket.

Ez azt jelenti, hogy mától fogva a gyakorlatban két Ukrajna létezik: egy nyugati Ukrajna, melynek központja Kijev, illegitim elnökkel, illegitim törvényekkel, a nyugati országok által elismert zsidó vezetőkkel, - és egy dél-keleti Ukrajna, melynek központja átmenetileg Harkov, helyhatóságai pedig az ukrán alkotmányos rendet képviselik. Bár Janukovicsot nem látják szívesen, Ukrajna dél-keleti régiója nem lázad az alkotmányos rend ellen. Jelen helyzet alapján az országgyűlési választások és a májusi elnökválasztás alapján kialakulhat a két elkülönülő Ukrajna politikai gépezete, ami azt jelenti, hogy a két terület külön államisággal fog rendelkezni. Ha ezt a folyamatot semmi nem szakítja meg, napok kérdése, és Ukrajna ketté szakadt.


http://www.hidfo.net/2014/02/23/megkezdodott-ukrajna-ketteszakadasa

süti beállítások módosítása