Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

akv.blogol.hu következő hónapban sajnos nem pihengethet.,de úgy illik amit elkezdtünk,azt adjuk oda

2013. június 23. - Andre Lowoa

A statisztikai hivatal a szexuális életükről is faggatja az ausztrálokat, válaszolni pedig kötelező

Az Ausztrál Statisztikai Hivatal (ABS) által végzett felmérések a gazdasági és munkáltatási kérdésekkel kapcsolatban, önkéntes alapon gyűjtött válaszokból az állampolgárok személyes életében történő turkálássá alakultak.

Egyre több állampolgár tett panaszt, hogy a kérdezőbiztosok tolakodó, személyes kérdéseket tesznek fel. A videóban is megszólaló férfitől például azt is megkérdezték, hogy milyen szexuális partnerei voltak a feleségének, illetve, hogy mikor találhatják valamelyiküket otthon egyedül. A válaszadást megtagadó állampolgárokat pénzbüntetéssel, de akár letöltendő szabadságvesztéssel is sújthatják.

Az ausztrál kormány 1960 óta végez úgynevezett „havi népességfelméréseket” (Monthly Population Survey – MPS), hogy rendszeres információhoz jusson az ország munkaerejével kapcsolatban. Az utóbbi időben érkező panaszok azonban rávilágítottak, hogy a kérdések sokkal inkább személyes jellegűek, és nem a munkanélküliség időtartamára vonatkoznak.

A megkérdezetteket véletlenszerűen választják ki a lakcímük alapján. A hivatal weboldalán olvasható, egymásnak ellentmondó információktól függetlenül tudható, hogy miután egy lakost kiválasztottak, nyolc hónapon át havonta egy alkalommal köteles részt venni a felmérésben. Az egyik kiválasztott azt az információt kapta, hogy kizárólag úgy mentesülhet a válaszadás alól, ha lakcímet változtat.

A Yahoo Ausztrália információi szerint a tavalyi év során a statisztikai hivatal 1500 állampolgár ellen indított jogi eljárást, és ebből 94 eset került végül a kerületi ügyészség elé.

A statisztikai hivatal évente 350.000 otthont háborgat. A kiválasztott lakosoknak kizárólag a vallással kapcsolatos kérdések megválaszolását van jogukban megtagadni.

Az Ausztráliában végzett tolakodó felmérések nyilván azt a globális célkitűzést hivatottak támogatni, aminek lényege, hogy az emberek azonnal és szinte gondolkozás nélkül eleget tegyenek a bürokratikus kéréseknek és elhitessék velük, hogy a törvény is ezt követeli tőlük.

Az Egyesült Államoktól Európán át egészen Ausztráliáig számos ilyen program létezik. Ezeknek egyre kevésbé a gazdasági információszerzés, mint inkább a személyes vélemények feltérképezése a célja.

Azt próbálják az emberekbe sulykolni, hogy nincsenek többé jogaik és minden információ az állam tulajdona, miközben a nagyvállalatok és kormányok egyre inkább próbálják titokban tartani ügyeiket.

Forrás: Infowars.com

süti beállítások módosítása