Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Spanyolországban a lakatosok nem cserélnek zárat és így meghiúsul a kilakoltatás

2013. június 02. - Andre Lowoa

Követendő példa: A spanyol lakatosok szolidaritásból megtagadják a segítséget a kilakoltatásoknál.

A spanyol lakatosok közleményt adtak ki: Nem segítenek az utcára tenni embereket, mert már az elmúlt évben is több mint százan követtek el öngyilkosságot a kilakoltatások miatt!!!

kilakoltatás spanyolországban

A spanyol törvények szerint ha nem törik fel a lakásokat a lakatosok és nem cserélnek zárat, a kilakoltatott családnak minden joga megvan hozzá, hogy bármikor visszatérhessen otthonába.

Ezzel mindig újraindul a procedúra, ami időt jelent a családnak, hogy még hónapokig legyen lakása.

Tucatszámra lesznek öngyilkosan az emberek Spanyolországban is a bedőlt hitelek miatt.

Megdöbbentő szám, de 2012-ben Spanyolországban több mint százan követtek el öngyilkosságot csak kilakoltatások miatt.

Volt olyan eset, hogy kilakoltatás közben ugrott ki egy hölgy a negyedik emeletről.A bankok ellen már sorozatos tüntetések is vannak Spanyolországban: „Ez nem öngyilkosság, ez gyilkosság!” „Ők megkapják a pénzüket, de mi belehalunk!” - állítják!

A sok öngyilkosság után a spanyol bankszövetség kétéves kilakoltatási moratóriumról döntött, de ez sem vonatkozik minden adósra.

A spanyol kormány pedig ígéretet tett arra vonatkozólag, hogy senki sem válik hajléktalanná csak azért, mert elmaradt a jelzáloghitel törlesztéssel.

Persze ilyet a magyar kormány is ígért nem egyszer, de itthon is folyamatosak az öngyilkosságok a devizahitelek miatt.

2012-ben Spanyolországban 50 ezer ember lett hajléktalan! Csak érdekes adalék, hogy 1 millió lakás üresen áll a spanyoloknál!!!

Ma

süti beállítások módosítása