Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Palesztina Dániától diplomáciai státuszt és milliókat kapott

2013. május 05. - Andre Lowoa

Palestine_State_Recognition2010

Palesztinát elismerő államok (2010)

Palesztina Dániától diplomáciai státuszt és milliókat kapott címmel jelent meg az Oroszország Hangján a hír, melyben ezt írják:
A dán kormány ugyanolyan diplomáciai státusszal ruházta fel Palesztinát, mint a többi országot – jelentette be ma Villy Sovndal dán külügyminiszter. „Ez megfelel annak az erőfeszítésnek, amelyet annak érdekében teszünk, hogy elismerjék a palesztinok jogát egy saját államra” – mondta Sovndal.
Ugyanerre a lépésre szánta el magát Finnország is, amelyet Erkki Tuomioja finn külügyminiszter jelentett be.
A dán kormány továbbá 21 millió dollárt ad a palesztin vezetésnek.

A Palesztinai Felszabadítási Szervezet irodája 1975-ben kezdte meg működését Budapesten. A palesztin képviselet 1982-ben diplomáciai rangot kapott. 1988. november 15-én Magyarország elismerte a palesztin állam „kikiáltását”. Azóta a palesztin képviselet nagykövetségként működik.

Magyarország 2000. augusztus 29-én nyitott képviseleti irodát a Palesztin Nemzeti Hatóság területén fekvő Ramallahban.

palesztina_7éve_2000_2007Sajnálattal tapasztaljuk azt, hogy a cionista Izrael folyamatos agresszív terjeszkedése folytán Palesztina területe olyan rohamosan fogy, ahogyan a földjükről és hazájukból elüldözött palesztinok száma nő. Úgy látszik, hogy a cionisták által dróton rángatott európai és amerikai tagállamok, akik eddig még nem ismerték el Palesztinát, addig várnak, amíg a cionista “isten ajándéka” végleg eltünteti a térképről Palesztinát és a palesztinokat. Akkor majd arra hivatkozhatnak, hogy hát ők elismernénk Palesztinát, de már nincs ország, amit elismerhetnénk. Addig is támogatják a palesztinok kiirtását, és a népirtó cionista izraeli kormányt.
Azt tapasztaljuk, hogy a cionista “isten ajándéka” minden különösebb szankció nélkül szeghet meg bármilyen nemzetközi megállapodást, és ENSZ figyelmeztetést, sőt semmiféle retorzió, bojkott sem éri emiatt. Míg ezzel szemben a cionistákkal szembeszálló, be nem hódoló országokat folyamatosan blokád alatt tartják, vagy csak egyszerűen lerohanják őket.
Irán esetében nem csupán gazdasági szankciókat léptettek életbe, nem létező atom fegyverei miatt, de még vagyonának jó részét is zárolták, pénzügyi tranzakcióit leállították és megtagadták, olaj exportja ellen bojkottot hirdettek, és hatalmas inflációba döntötték az országot. És ez mind a mai napig tart.
Koreát is hasonló módszerekkel próbálja maga alágyűrni a coinista háttérhatalom. Míg Líbia, Szíria és más be nem hódoló arab országokat, egyszerűen “megpuccsoltak”, és szétbombáztak, illetve pénzzel, fegyverrel támogatott zsoldosokkal gyilkolják, a vegyi fegyverek bevetésétől sem riadva vissza. Az országok vezetői ellen pedig hol sikeres, hol sikertelen merényleteket hajtanak végre, vagy próbálják lejáratni őket.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda


http://hungarian.ruvr.ru/2013_05_04/Palesztina-Daniatol-diplomaciai-statuszt-es-milliokat-kapott

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.amagyaroldal.hu/dokumentumok/kepeim/3sk%C3%B3tegyhaz.jpg”.

süti beállítások módosítása