Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Erdogan: a Nyugat a Balkán destabilizálására törekszik

2018. május 08. - Andre Lowoa


Törökország határozottan ellenáll a Nyugat azon törekvéseinek, mellyel megpróbál válságot és instabilitást gerjeszteni a Balkán-félszigeten – mondta Recep Tayyip Erdogan török államfő.

A balkáni országok tavaly szemmel láthatóan az Európai Unió és Törökország érdekszféráinak ütközőzónájává váltak, miután Emmanuel Macron francia elnök kijelentette; az Európai Uniónak nyitnia kell azon balkáni országok irányába, melyek “osztoznak a demokratikus értékekben”, mert más esetben ezek az országok “olyan autoriter rezsimek befolyása alá juthatnak, mint Törökország vagy Oroszország”. Törökország külügyminisztériuma akkor éles elítélő nyilatkozatott adott ki a francia elnök kijelentése kapcsán.

Erdogan a szerb elnök Aleksandar Vuciccal tartott közös sajtótájékoztatója során azt mondta, a nyugati országok válságok gerjesztésével próbálják hátráltatni a balkáni országok és Törökország közti együttműködést.

“A nyugati országok negatívan ítélik meg a Balkánon folytatott tevékenységünket, kezdeményezéseinket, az általunk tett erőfeszítéseket … Azt látjuk, hogy valaki nem látja szívesen a Szerbiával, Bosznia és Hercegovinával folytatott együttműködésünket. Megpróbálják rossz színben feltüntetni törekvéseinket, mert tartanak az együttműködés kimenetelétől. A török kezdeményezések szembemennek azok elképzeléseivel, akik válságot és instabilitást akarnak gerjeszteni a Balkánon” – mondta.

A közös sajtótájékoztató során Vucic a térség egyik legfőbb hatalmi tényezőjeként beszélt Törökországról, ami jelentős hozzájárulást tett a “béke és stabilitás megőrzése” terén.

http://www.hidfo.ru/2018/05/erdogan-a-nyugat-a-balkan-destabilizalasara-torekszik/

süti beállítások módosítása