Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

“Amerikai mintát” akarnak, forradalmat hirdetnek a civilek

2018. április 10. - Andre Lowoa
Tényleg egyesülni tud az ellenzék ezzel az üzenettel, hogy egy idegen ország mintájára alakítsuk át az országot?

Kormányellenes tüntetés szerveződik a választások utáni első hétvégén, Budapesten, a választási eredményekkel elégedetlenség miatt – írja a Mérce.hu. A tüntetést valamennyi liberális sajtóorgánum reklámozza.

Az Index.hu által is népszerűsített megmozdulás egy szervezője Facebook-bejegyzésében egyértelműen kijelentette; azt akarják, hogy Magyarországon a kormány amerikai mintára működjön, és ennek érdekében forradalmat akarnak kezdeni.

“Generációnkban két lehetőség áll a fiatalok előtt: Kivándorlás, vagy Forradalom. Mi választottunk!” – áll a közleményben.

A Facebook-bejegyzésben továbbá az áll, hogy amerikai mintára formált magyar alkotmányt akarnak, melyben benne foglaltatna, hogy – a választói akarattal szemben – két parlamenti ciklusnál tovább senki ne lehessen miniszterelnök.

“A 2/3-os törvényeket el kell vetni, és amerikai mintára két ciklusnál tovább senki sem gyakorolhatja a hatalmat” – írták.

A tüntetés szervezői szerint ez a választás “a keleti orientációról, az illiberális állam végső simításairól döntött”, ehelyett kellene inkább amerikai mintára átalakítani az országot.

(Mindeközben Angela Merkel, aki már negyedik alkalommal tölt be kancellári posztot az Európai Unió mintaországában, gratulált Orbán Viktor újraválasztásához.)

http://www.hidfo.ru/2018/04/amerikai-mintat-akarnak-forradalmat-hirdettek/

süti beállítások módosítása