Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Fenevad beszélni akar Irán vezetőivel az iráni tüntetésekről

2018. január 08. - Andre Lowoa

Sigmar Gabriel német külügyminiszter elmondása szerint meghívta Javad Zarif iráni külügyminisztert Európába.

Meghívta az iráni külügyminisztert Sigmar Gabriel német külügyminiszter, hogy megbeszéléseket folytasson az Európai Unióval az Iránban folyamatban lévő tüntetésekről. Elmondása szerint a meghívás az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével, Federica Mogherinivel egyetértésben történt, és a következő hétre időzítették.

“Megállapodtunk az EU kül- és biztonságpolitikai képviselőjével, hogy jövő hétre meghívjuk az iráni külügyminisztert, ha lehetséges” – mondta Sigmar Gabriel vasárnap a ZDF televíziónak adott interjú során.

A német politikus hozzátette; Németország tiszteletben tartja a tüntetések szabadságát.

A „nyílt társadalom” védelmében: kommentelőket tartóztat le a német rendőrség

2017. december 28-án Teheránban és több iráni nagyvárosban kezdődtek tüntetések. Az emberek eredetileg a munkanélküliség, a szegénység, a növekvő megélhetési költségek ellen tiltakoztak, majd elkezdték követelni Irán legfelsőbb vezetőjének lemondását. A hatóságok közleménye szerint teljes mértékben irányítás alatt tartják a helyzetet.

Korábban Irán ENSZ-nagykövete nyilvánosan közölte, hogy bizonyítékaik vannak, melyek alátámasztják, hogy a tüntetéseket külföldről szervezték, a felbujtók az Egyesült Államokból és Európából adnak utasításokat az erőszakos cselekmények kiprovokálására. A tüntetések során egy európai állampolgárt is letartóztattak.



http://www.hidfo.ru/2018/01/az-eu-beszelni-akar-iran-vezetoivel-az-irani-tuntetesekrol/



Meg nem erősített hírek szerint letartóztatták a volt iráni elnököt




Brit sajtóorgánumok nemhivatalos értesülésekre hivatkozva azt írják, hogy az iráni hatóságok letartóztatták Mahmud Ahmadinezsád volt elnököt.

Mahmud Ahmadinezsád volt iráni elnököt letartóztatták kormányellenes lázadás szítása miatt – írja a Daily Mail brit napilap egy londoni központtal működő nemhivatalos forrásra hivatkozva. A sajtóhírek szerint Ahmadinezsád december 28-án tett látogatást Busehr városában, ekkor fogták el.

A volt iráni elnök letartóztatásának oka, hogy nyilvánosan olyan kijelentéseket tett, amit a hatóságok a külföldről támogatott tüntetések támogatásaként értékeltek. Ahmadinezsád kijelentette, hogy az ország vezetői elszigetelődtek az egyszerű emberektől, és semmit nem tudnak a mai társadalmi valóságról. Emellett azt is állította, hogy Irán a jelenlegi elnök helytelen kormányzásának következményeitől szenved.

Iránban december 28-án kezdődtek tüntetések a romló életkörülmények és emelkedő megélhetési költségek miatt. A hírek szerint a volt elnököt már aznap letartóztatták. Azóta kezdeményezték házi őrizetbe helyezését.

Decemberben Ahmadinezsád volt helyettesét, Hamid Baghaeit 15 év börtönbüntetésre ítélték gazdasági bűncselekmények miatt, de a vádak között szerepelt többek közt a “bírósági tisztviselők inzultálása” is. Korábban, 2015-ben már letartóztatták egyszer 7 hónapra, de ennek okát később nem hozták nyilvánosságra.

2011. májusában Ahmadinezsád kabinetfőnökét és több kollégáját letartóztatták okkultizmus vádjával. A vádak szerint “dzsinneket idéztek meg”.

http://www.hidfo.ru/2018/01/meg-nem-erositett-hirek-szerint-letartoztattak-a-volt-irani-elnokot/

süti beállítások módosítása