Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az AfD szerint a németeknek kellene adni a migránsok lakásait

2017. november 18. - Andre Lowoa



Az illegális migránsok deportálása a megfelelő módja annak, hogy megoldódjanak a német fiatalok lakhatási problémái, és a hajléktalanok száma is csökkenne ezen a módon – mondta Andreas Bleck, az AfD frakciójának tagja a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva.

A politikus kifejtette, hogy a migránsok egyébként is csak a hajléktalanok tömegeit gyarapítják, mert annak ellenére, hogy nem mindegyikük kap menedékjogot, többségük mégis az országban marad.

“A migránsok többsége nem kapja meg a menedékjogot. Az egyetlen probléma az, hogy a német kormány nem is akarja deportálni az illegális bevándorlókat. … Az Alternatíva Németországnak párt azonban alapvetően az illegális migránsok eltávolítását akarja elérni” – mondta, hozzátéve, hogy az illegálisan Németországban maradó migránsok csak a hajléktalanok tömegét duzzasztják, emellett a lakhatási támogatásokat is migránsok kapják, ahelyett, hogy az állam a németeket támogatná.

A közlemény azt követően született, hogy a szövetségi statisztikai hivatal kiadott egy jelentést, miszerint a migrációs válság előtti adatokhoz képest sokszorosára nőtt a haléktalanok száma. Míg 2014-ben 335 ezer hajléktalan élt Németországban, mára ez a szám 860 ezerre nőtt, ennek fele “migrációs hátterű személy.”

Thomas Specht, a statisztikai hivatal igazgatója ráadásul azt mondta, hogy a hajléktalanok számának növekedését a nem elégséges lakhatási támogatás okozza, tehát szerinte a német állam még több házat kellene adjon a migránsoknak, hogy ez a probléma megoldódjon.

Májusban a Daily Mail brit napilap arról számolt be, hogy Hamburgban a hatóságok elkezdtek elkobozni magántulajdonban lévő, de nem használt lakásokat, hogy ezzel próbálják megoldani a migránsok elhelyezését.


http://www.hidfo.ru/2017/11/az-afd-szerint-a-nemeteknek-kellene-adni-a-migransok-lakasait/



AfD: Merkel mondjon le, megbukott

Németországban több mint két hónappal a parlamenti választások után még mindig nem alakult meg az új kormány, és a koalíciós tárgyalásoknak hivatalosan is vége szakadt. Az Alternatíva Németországnak párt közleményben reagált a kialakult helyzetre.

Az Alternatíva Németországnak (AfD) párt vezetője, Alexander Gauland szerint eljött annak az ideje, hogy Angela Merkel lemondjon a kancellár posztról, mert kudarcot vallottak az új kormány megalakítására tett kísérletei.

Hétfőn a Szabaddemokrata Párt hivatalosan is közölte; kilép a Kereszténydemokrata Unióval és a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalásokból, mert nem tudtak közös nevezőre jutni többek közt a bevándorlás ügyében.

A CDU/CSU pártszövetség a történtek fényében dönthet úgy, hogy kisebbségi kormányt alakít a Zöldekkel, de ha nem alakul meg az új kormány, újabb parlamenti választásokat kell kiírni.

A szeptember 24-i választáson a CDU/CSU szövetség a szavazatok 33%-át kapta, ezzel 246 helyhez jutva a parlamentben. A szociáldemokraták (SPD) végeztek második helyen a szavazatok 20,5%-ával, de elutasították a koalícióalakítás lehetőségét. Az Alternatíva Németországnak (AfD) párt 12,6%-ot kapott és első alkalommal bejutott a parlamentbe, 94 mandátummal. A Szabad Demokrata Párt a szavazatok 10,7%-át kapta (80 mandátum), a Baloldal 9,2%-ot (69 mandátum), a Zöldek pedig 8,9%-kal, 67 mandátummal jutnak a parlamentbe.

A friss közvélemény-kutatások szerint a német lakosság a koalíciós tárgyalások sikerében bízik, és egy újabb választás esetén jelentősen csökkenne a részvételi arány, ami a kisebb pártokat hozza jobb helyzetbe.

http://www.hidfo.ru/2017/11/afd-merkel-mondjon-le-megbukott/

süti beállítások módosítása